|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Skrypty do programu SWiSH2 i SWISHmax - Edytor tekstu
Mariusz - Pon 10 Paź, 2005 17:42 Temat postu: Edytor tekstu Edytor tekstu z poziomu przeglądarki. W pliczku dodałem wcześniej wstawiony panel admina. Zasada jest prosta: w scenie 1 wyświetla się tekst a w scenie 2 edytujemy tekst. Logujemy sie więc do sceny 2 ( login i hasło bez zmian) zapisujemy tekst, jeśli natomiast chcemy zmienić tekst to klikamy na "zapisz" a jesli nie chcemy to klikamy na "wyloguj". Maksmymalnie możemy zapisać 2000 znaków ale to można zmienić dowolnie wg. swoich potrzeb. Można też z tym pliczkiem pokombinować usuwając panel logowania, aby był czyms w rodzaju księgi gości. Jak znajdę chwilke to postaram sie go zmodyfikować.
Pozdrawiam.
MBabelek - Wto 11 Paź, 2005 11:47
dzieki ci stokrotne. Po kiklu modyfikacjach śmiało można ze skryptu zrobić News'y na stronie
MaR - Pon 05 Gru, 2005 22:41
mój swish nie chce otworzyć tego skryptu, jaką wersją swisha go otwieracie ?
Mackas - Wto 06 Gru, 2005 13:29
Witam,
niestety nie wiem jak to można zedytować...
Zamieścicie proszę instrukcje jak się tym obsługiwać.
dokch - Pią 03 Mar, 2006 14:54
Moj swish nie otwiera tego ;/
Jak cos to mam SwishMAX.
Prosze pomozcie
erbe - Pią 03 Mar, 2006 15:09
dokch napisał/a: | Moj swish nie otwiera tego ;/
Jak cos to mam SwishMAX.
Prosze pomozcie |
a masz oryginalnego ?
rumcajs - Pią 03 Mar, 2006 18:30
MBabelek napisał/a: | dzieki ci stokrotne. Po kiklu modyfikacjach śmiało można ze skryptu zrobić News'y na stronie |
No własnie ja w sprawie tych NEWS'ów co tam trzeba zmeinić w kodzie? zeby tekst wpisany pozostawal ? po przeladowaniu storny ? bo kombinuje i nie moge dojsc co tam trzeba zmienić.
ener0 - Sob 28 Kwi, 2007 12:27
ja też prosiłbym jak to zrobi.ć , aby jak dać login pojawiał się nowe pole , gdzie bedzie sięwpisywać a nie edytować tamte??
|
|