|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Nie wykonuje instrukcji IF
Zorro_ - Wto 13 Wrz, 2005 13:48 Temat postu: Nie wykonuje instrukcji IF Stworzyłem na podstawie formularza z sieci własny formularz kontaktowy. Wszystko spoko i działa ładnie ale postanowiłem że zapodam go jako sprite do innej stronki, też w swishu. Niestety kiedy go skopiowałem przestał działać tak jak powinien. Instrukcja IF która ma sprawdzać czy wszystkie pola są wypełnione działa dopiero za 2 razem tzn. kiedy przycisne przycisk "wyślij" w w polu statusu od razu pokazuje "wysyłanie" pomimo że żadne pole nie jest wypełnione. Dopiero jak klikne 2 raz "wyślij" wtedy instrukcja działa i nakazuje wpisać imię.
W załącznikach formularz zły i formularz dobry. Jeden działa poprawnie drugi pomimo że przekopiowany do nowego pliku tak samo - nie działa.
Proszę o pomoc bo nie bardzo wiem o co chodzi.
Pozdrawiam
frankee - Pią 07 Paź, 2005 23:10
dziwne bo i w "dobrym" i "złym" pliku kiedy wcisnołem wysli zostalem poproszony o wypełnienie okienek a po wpisaniu za pierwszym razem pojawilo sie wysyłanie
a pozatym zaobserwowalem ze ten "dobry" ma pewne błedy powodujace ze chwila zwłoki we wpisywaniu danych powoduje znikniecie kursora
|
|