|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
Moja strona w SWiSH-u - FawnStudio :))
maslo_88 - Sro 31 Sie, 2005 14:58 Temat postu: FawnStudio :)) Witam,
Bardzo prosze o ocenienie moje projektu, strone ta zrobilem w rozdzielczosci 1280x104... (z nudow )wiec nie wiem jak to wyjdzie Temat hmm strona o mnie, choc ona nigdy nie ujzy swiatla dziennego w sensie oficjalnym bo to zadne studio ani nic =) choc to jest moje marzenie aby kiedys byc grafikiem narazie cos tam skrobne bratu czasem pozdro
aha i prosze o solidna krytyke bo sie dopiero ucze
ps. nie jest jeszcze skonczona
adres
nugatt - Sro 31 Sie, 2005 19:19
podoba mi się przejście miedzy działami.
czcionki trochę niewyraźne.
SPIDER - Sro 31 Sie, 2005 21:01
totalnie rozne odcienie zielonego, nie pasuja do siebie wg mnie.
Predro - Czw 01 Wrz, 2005 00:36 Temat postu: php strony w php tez oferuja...:)
maslo_88 - Czw 01 Wrz, 2005 05:06 Temat postu: php hehe no text wymyslany na szybko =) wiec tam madrosci nie ma no czcinka do wymiany bo jest nie polska a taka nie moze byc =)
pozdrawiam
Predro - Czw 01 Wrz, 2005 10:34 Temat postu: uuu Przejzalem wasze male portfolio,ale od czegos trzeba zaczac..No i widze Logo firmy,cena 50zł...coz..Zapewne firma bedzie uzywala go przez wiele lat,tak jak i wy bedziecie obracali tymi 50zł przez wiele lat..Cencie sie bo nas zjedza kapitalistyczne swinie..:)
maribt - Sob 03 Wrz, 2005 20:21
BŁĄD 404
Podany w adresie plik nie istnieje na naszym serwerze!
JuRgEn - Pią 09 Wrz, 2005 19:31
Chyba poprawny adres to :
http://butter.boo.pl/moja/Movie6.html
Podstawowy blad: strona jest za wielka ,
moze usuniesz te ceny z cennika bo naprawde jest to dla mnie idiotyczne ,
preloader troche kiepski wzgledem reszty strony,
scroll w news glupio sie zachowuje...
...a efekt przejscia byl opisywany w ktoryms tutorialu na forum...
slabo jak na portfolio
maslo_88 - Sob 10 Wrz, 2005 07:29
tak to stary adres. u mnie jest mala tylko pewnie przez ta rozdzielczosc ;/ co do przejscia to nie wiedzialem ze jest na forum nie przegladalem . dzieki za rady sproboje to poprawic jakos. a co do scrolla nie wiem czemu sie tak dzieje bo u mnie dziala a jak sprawdzalem w szkole na informatyce to nie dzialal ;/ nie wiem czemu ;/
|
|