SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Swish MAX 4 - wiecej niz 4 sciezki dzwiekowe

zurskim - Czw 24 Lis, 2011 21:46
Temat postu: Swish MAX 4 - wiecej niz 4 sciezki dzwiekowe
Witam
Mam problem, dodajac 8 slajdow, do kazdego po 1 plik dzwiekowy .mp3, przy podgladzie animacji odtwarzaja sie np. tylko 3 sciezki dzwiekowe. Dodaly sie prawidlowo, timeline "leci" przez wszystko...

Dlaczego jest taki problem? Jak mozna go ominac/naprawic ?

Pozdrawiam

shastaan - Czw 24 Lis, 2011 22:29

Załącz plik swi.
zurskim - Pią 25 Lis, 2011 00:06

Prosze... 3 pierwsze sie odtwarzaja poprawnie, 4 juz nie.. ;/

Plik

Januszr - Pią 25 Lis, 2011 07:10

U mnie działa to dobrze. Zmieniają się 4 ścieżki, jednak po zakończeniu drugiej.
zurskim - Pią 25 Lis, 2011 07:57

Faktycznie, po sciagnieciu gra calosc - byc moze tworzac, zle sprawdzilem w nocy..

Zalaczam kolejny, w tym 4 slajd nie ma podkladu ;/

PLIK2

Januszr - Pon 28 Lis, 2011 09:21

Nie mam zielonego pojęcia co jest niedobrze. Sądzę, że to warto zgłosić jako błąd programu do producenta. W kolejnej Beta zapewne już będzie działać.
zurskim - Pon 28 Lis, 2011 17:49

Dzieki za sprawdzenie :)

Niestety nie moge czekac do wydania kolejnej wersji, czy mozesz polecic jakis rownie prosty program do stworzenia animacji ?

Januszr - Pon 28 Lis, 2011 20:44

Nie :) .... Ja używam Swish od ponad 10 lat (jak tylko pierwsza wersja się pojawiła. Dlatego dla mnie Swish jest nieskomplikowany. Ale możesz pokombinować - np zrobić ścieżki dźwięku w osobnych movie clipach i je odpalać poprzez gotoandplay?
Jest wiele możliwości i dróg zrobienia tego samego efektu. Jak załączysz mp3 albo dasz linki to coś się pobawię jutro w pracy....