SWiSH Forum
Forum u¿ytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - K³opot z ponownym zainstalowaniem SWiSH Max 3

snaki - Czw 02 Cze, 2011 20:33
Temat postu: K³opot z ponownym zainstalowaniem SWiSH Max 3
Witam
Prosze o rade, pomoc.
W zesz³ym roku kupi³em pakiet SWiSH - video , jukebox2 , max3 .
Do wczoraj by³o wszysko ok szmiga³o wszysko dobrze. Wczoraj pad³ mi system w kompie i po naprawie kompa zainstalowa³em bez k³opotów video i jukebox , a z max3 mam k³opoty najpier pokazywa³o mi jaki¶ b³±d nie moze wygenerowaæ kodu do odlokowania .... itp a teraz pokazuje mi :

Wygenerowa³e¶ licencjê w ci±gu ostatnich 7 dni. Skontaktuj siê serwisem, je¶li potrzebujesz pomocy - Serwis.

Napisa³em do tego serwisu i czekam na odp.
Moje pytanie jest takie .
Czy kto¶ z was mia³ juz k³opot z max3 po reinstalacji systemu ?

pozdro snaki

Januszr - Czw 02 Cze, 2011 21:36

Jasne ¿e tak. Problemy siê dziejê, ale zawsze problemy rozwi±zywa³em poprzez https://my.swishzone.com/Default.asp i tam Log a Support Call. Mia³em blokadê na generowanie kodów bo zmienia³em procesory i p³yty g³ówne aby zobaczyæ na jakim zestawie najlepiej hula :) No i po którym¶ wygenerowaniu nast±pi³ koniec...
A ten "jaki¶ b³±d nie moze wygenerowaæ kodu do odlokowania ...." to pewnie wyja¶nienie co dzieje siê nie tak :)

snaki - Pi± 03 Cze, 2011 06:27

Januszr napisa³/a:
Jasne ¿e tak. Problemy siê dziejê, ale zawsze problemy rozwi±zywa³em poprzez https://my.swishzone.com/Default.asp i tam Log a Support Call. Mia³em blokadê na generowanie kodów bo zmienia³em procesory i p³yty g³ówne aby zobaczyæ na jakim zestawie najlepiej hula :) No i po którym¶ wygenerowaniu nast±pi³ koniec...
A ten "jaki¶ b³±d nie moze wygenerowaæ kodu do odlokowania ...." to pewnie wyja¶nienie co dzieje siê nie tak :)

Janusz dziwnie to mo¿e zabrzmieæ ale mam kilka pytañ :
1. pisa³e¶ po angielsku czy po polsku do nich ?
2. co napisa³e¶ aby tobie odblokowali generator kodów?

pozdrawiam snaki

Januszr - Pi± 03 Cze, 2011 07:38

Naturalnie, ¿e po angielsku :) Anyway tylko wersja angielska swish jest cokolwiek warta. PL to pomy³ka.
Napisa³em, ¿e po kilkukrotnej zmianie hardware w komputerze, próba wy³ania kodu koñczy siê wy¶wietleniem komunikatu....
I tyle. Pomailowali¶my i uda³o siê generowaæ kolejne kody.
W sumie to chyba jest jaki¶ polski dystrybutor, ale s±dzê, ¿e to - jak w PL zwyk³y handlarz - nie handlowiec, który troszczy siê o klienta tak¿e po wp³yniêciu ¶rodków za oprogramowanie - jednak mo¿esz spróbowaæ wygóglaæ.

snaki - Pi± 03 Cze, 2011 09:43

No wiec napisa³em do SWiSH PL i EN czekam na ich odpowiedz . Zobaczymy co mi odpisz±.

pozdro. snaki

[ Dodano: Pon 06 Cze, 2011 16:55 ]
k³opot naprawiony kilka @ po EN i 2 do PL wystarczy³y ;)
:swishmax ¶miga jak nowy

pozdro Snaki :swish