|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
SWiSH Max - Łączenie plików ...
sumo - Pon 01 Sie, 2005 18:50 Temat postu: Łączenie plików ... Witam ponownie
mam znów banalny problem..
zrobiłem 4 rozne rzeczy w swishu (banner, menu, pole tekstowe i banner sponsorow), zapisalem to pod 4 nazwami różnymi jako SWF (swishowskie pliki tego też mam).
Niestety robilem stronke i zrobilem ja nie tak jak powinno byc...
Chcialbym zeby te wszystki pliki była jakby jednym SWF Chcialbym je połączyc..
ale np. zaimportowalem banner w swf (w pliku swishowskim takze probowal i jest to samo..) - ok, pojawil sie, gdzies na srodku pola - chcialem go przesunac na góre w swoje miejsce - to okazalo sie ze kazdy element banneru przesuwa sie osobno (np. flaga polski, teksty itp) - nie moge tego przeniesc w calosci
Pomocy, co zrobić ?
tak samo chcialbym zaimportowac menu i je ladnie wstawic w swoje miejsce itp itd
z góry dziekuje
ps. wogole ktos zrozumial o co mi chodzi ?
tAboon - Pon 01 Sie, 2005 19:01
Nie polecam importowania swf'ów do swi ze względów na nie zaciąganie ich w sposob odpowiedni. Jesli chcesz już to połączyc to są dwa wyjścia jak ładowanie swf'a do swf'a. Lub jesli amsz SWI otwórz każde i pokopiuj wszystkie elementy (sceny całe) i po krzyku, potem tylko dorób interface poruszanias ie po całym swfie i bedzie grało.-
W razie pytan wal śmiało i pytaj dalej
sumo - Pon 01 Sie, 2005 21:40
tAboon napisał/a: | Lub jesli amsz SWI otwórz każde i pokopiuj wszystkie elementy (sceny całe) i po krzyku, potem tylko dorób interface poruszanias ie po całym swfie i bedzie grało.-
|
tak tez wlasnie myslalem, tylko troche bedzie z tym bawienia..
no to jak juz porobie wszystko tak jak ma byc to zaczne przekopiowywanie
(a myslalem ze bedzie latwiejszy sposob - jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma ) )
thx za odp
|
|