|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - export do AVI
YOdi - Wto 08 Cze, 2010 20:09 Temat postu: export do AVI Witam kolegów
Zrobiłem animację w której mam odwołania do 2 dość długich plików swf. Wszystko ładnie śmiga tylko nie mogę wyexportować tego do avika (a jest mi to potrzebne). Plików też za bardzo nie mogę zaimportować bezpośrednio do prezentacji z racji ich wielkości i długości.
Pytanie:
Czy walczę z wiatrakami przeczesując zasoby neta by znaleźć sposób na export ze swishmaxa3 do avika prezentacji, która ma odnośniki do zewnętrznych plików .swf czy też jest jakiś sposób tylko nie mogę go znaleźć.
pozdrawiam
YOdi
Januszr - Sro 09 Cze, 2010 09:07
To pytanie jest tak dobre, że zadam je producentowi oprogramowania
A nie da sięominąć kłopotu poprzez zaimportowanie swf do swish???
YOdi - Sro 09 Cze, 2010 10:32
przetestowałem TO
nadal nie działa czyli nie exportuje...
Januszr - Czw 10 Cze, 2010 09:52
No tak... to moja paskudna gęba tam w avatarze jest... Widac tamci także nie wiedzą. To w takim razie jedynym (jak dla mnie) sensownym rozwiązaniem jest zastosowanie jakiegoś progsa do rżnięcia fimów z ekranu np. Camtasia Studio.
A nie odpowiedziałeś czy masz źródła swfóf?????
YOdi - Czw 10 Cze, 2010 22:59
Tak mam aviki ale z racji ze elementy flaschowe nachodzą na filmy to łatwiej mi to robić właśnie w swishu niż w np ediusie. Choć trzeba przyznać, że tak zamierzam pokombinować z następną prezentacją. Animacje we swishu, export do avika i klejenie w ediusie. Zobaczymy jak wyjdzie. Zobaczę też ten soft do zgrywania ekranu. Jak jakość była by zadowalająca to czemu by nie ułatwić sobie sprawy. Trzeba tylko uważać na limit 16000 klatek. Przy dłuższych filmach łatwo go przekroczyć )
pozdrawiam
YOdi
ooo ktoś na swishzone wexportowął do avika.. pytanie tylko czy swf był ładowany bezpośrednio do swisha czy ładowany z zewnątrz...?
|
|