SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - Strona dla firmy

JuRgEn - Pią 22 Lip, 2005 20:10
Temat postu: Strona dla firmy
Strona dla firmy
Mojego autorstwa.

Prosze :
nie zwracac uwagi na teksty :wink:
i komentowac mojego stwora.

Zeby odpalic interfejs strony trzeba kliknac na strzalka w prawym rogu

nugatt - Pią 22 Lip, 2005 22:38

CZERWONE NAPISY NA CZERWONYM TLE
ALE CZY TO ŹLE

Predro - Sob 23 Lip, 2005 09:30
Temat postu: .
U mnie sie nie otwiera..blad 404
tAboon - Nie 24 Lip, 2005 19:12

fajne mi się podoba. Troche się tlyko plama rozlała ponizej tablicy,a le jest ok. przewijanie jest ciężkie trzebea klikać non stop. Torche nie pasują belko szare z prawej częścis torny do swf'a ale to już sa pixele.

pozdrófka

SPIDER - Nie 24 Lip, 2005 19:35

menu trzeba szukac, czerwony na czerwonym meczący jak dla mnie, fajna plamka ale odcien czerwonego wziąłbym inny,rozmyte wciecia,scroll moze lepiej na rollover a nie press.

/a teraz spac...

JuRgEn - Nie 31 Lip, 2005 17:59

Witam :D
Poprawilem te pare pikseli i jest rowno.
Jutro bede robil poprwki bo dzisiaj jestem juz zmeczony.

Linki do strony:
:arrow: http://keks_ik.w.interia.pl/Movie1.html

:arrow: http://keks-ik.w.interia.pl/Movie1.html

lechu - Pią 12 Sie, 2005 10:48

wielu projektantow stron www czesto zapomina o podstawowej zeczy jaka jest strona www czyli jest to miejsce informaci gdzie grafika jest tylko dodatkiem a u ciebie jest odwrotnie grafika zuca sie w oczy a tekstu trzeba szukac to samo tyczy sie menu u mnie otwiera sie dopiero po odswiezeniu strony i uwazam to za powarzne bledy

1) tekst powinien za kazdym razem nie wazne w jakiej stronie byc zawsze czytelny.

2)popracuj nad otwarciem strony zeby wszystko pojawilo sie w miare plynnie i szybko!
nikt nie lubi czekac.

3)pusto tu

4) nic do siebie nie pasuje wszystko wyglada jak by bylo wrzucone od tak i bylo zbiorem kwadratow i kresek.

tak ja to widze

pozdr.........

maciaszek - Pią 12 Sie, 2005 17:53

przydał by sie jakis preloader
tofik - Sro 14 Wrz, 2005 13:50

Jurgen napisz mi proszę jak zrobić żeby tekst był ostry tak jak na przedstawionym projekcie ... z góry dziękuję

pozdro Tofik

GenezypKapen - Czw 15 Wrz, 2005 12:04
Temat postu: Nie tędy droga...
Nie ten kierunek. Ja robiac strony, podchodze do kazdego klienta indywidualnie,czyt. oryginalnie,unikalnie..a tu tego nie widze..zapewne jest to taki oryginalny lejaut ktory pasuje do firmy hostingowej,dentysty i choru koscielnego, dla wszystkich firm :) ..no ale chyba nie bardzo pasuje.. pozatym po co tu flash, jak wystarczy HTML bo nic sie nie dzieje..sam pomysl w lewym dolny rogu jest w miare dobry chociaz wiele mozna by podrobic..ale roszta kolorow dobrana niezbyt trafnie..raczej kiepsko..

tecum habita et nois quam sit tibi curta supellex...

galechus - Czw 15 Wrz, 2005 12:41

ta strzałeczka czerwona w lewym dolym rogu powinna być bardziej wyeksponowana, nie wiem, może powinna lekko pulsować, migać, aby byla widoczna i rzucala się w oczy na "dzien dobry" takie jest moje zdanie ale ostatnie i tak nalezy do Ciebie ?-)