SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - [swishmax] przechodzenie ze sceny A do sceny C.

gogi - Wto 19 Lip, 2005 18:00
Temat postu: [swishmax] przechodzenie ze sceny A do sceny C.
Witam i przepraszam za malo sprecyzowany temat.
Postaram sie wyjasnic na przykladzie, bo najlatwiej. Podam link i tutaj chyba ten sam efekt link. Oczywiscie kazdy wie, ze to stronka ze swishzone :) a chodzi mi o to, ze jak jestesmy na *about* i klikniemy na *portfolio* to w miedzyczasie przewinie sie *about* i *services*. Pewnie temat jest banalny, ale mi sprawia duzo trudnosci. Oczywiscie nie chce gotowej odpowiedzi, ale podpowiedz jak to zrobic. Mam ksiazeczke o SwishMax, wiec moze byc rodzial do poczytania :)
Z gory dziekuje za jakies wskazowki :)

Pozdrawiam
gogi

frankee - Pon 25 Lip, 2005 10:30

widze ze masz taki sam problem jak ja mialem mnie pomoglo przesledzenie tutoraila w lozonego do swisha max - tam jest zrealizowany ten problem ,jak przesledzisz sktypty i cala reszte to po jednym dniu zrobienie czegos takiego bedzie dla ciebie bardzo latwe powodzenia

[ Dodano: Sob Sie 20, 2005 2:20 pm ]
musisz w swishu max zajzec do tutoriali w samples thumbinal scrollel.swi i przejzec sobie skrypt. poprzedni post chyba sie nie wyslal :P jak by co to pisz

[ Dodano: Pon Sie 29, 2005 5:39 pm ]
Witam zerkini do załącznika coś tam stworzyłem.W niedziele nie mogelm wyslać rodzinka dala szlaban na kompa :P jak w tamtym niedzialalo gdzyz nie bylo polecenia setlabel""ani odwolania do niego, jak by co to wal najwyzej razem pogłówkujemy(aha sorki za brak estetyzmu ale sie spieszylem)pozdrawiam