|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Moja strona w SWiSH-u - $$$
emsp - Pią 15 Lip, 2005 18:01 Temat postu: $$$ a to moja strona:
www.pimp.ps.pl
JuRgEn - Wto 19 Lip, 2005 14:44
Swietna strona - nic dodac , nic ujac ale:
czy nie mozna bylo zrobic tego dymu z cygara jakims brushem w photoshopie ?
i zrob cos z tym scrollem (znaczy z tym STAT4u) umiesc go gdzie indziej zeby strona nie byla "przewijana"
Ocena:
5-
nugatt - Wto 19 Lip, 2005 15:33
dym jest zaj......
cygaro mogłoby rzadziej pulosować
5+
emsp - Wto 19 Lip, 2005 18:27
he ... dymek nie jest moj ... ale nie zarabiam na tym wiec mam to gdzies....
lechu - Czw 21 Lip, 2005 20:35
zaj.......cie podoba mi się przjscie w topie strony , ale brakuje mi podobnego pomiedzy linkami, nie raz juz pisalem BRAKUJE PRZEJSCIA PO MIEDZY STRONAMI tzw. wyjscie i wejscie.
Ogolnie strona pod wzgledem graficznym prezetuje sie, ale jezeli chodzi o animacje to wyglada jak standartowy HTML, rownie dobrze mogles zrobic animowany top a reszte w HTMLu i nie kitowac tego wszystkiego w SWF.
Majc do dyspozyci soft jakim jest swish spokojnie mozna bylo sie pokusic o cos wiecej a nie tylko animowac jedna zecz.
moja ocena to 3 dalbym 5 ale ta animacja.........................................
pozdr.......................
emsp - Sob 23 Lip, 2005 12:00
to nie jest klip video jak dla mnie to strona wyglada dobrze, nie trzeba tu kombinowanych animacji, po co ?
strona ma charakter informacyjny a nie pokazowy...
a html nie lubie...
EMSP
www.pimp.ps.pl
maribt - Sob 23 Lip, 2005 12:53
Witam
Strona bardzo mi się podoba ponieważ jest zrobiona z wyczuciem, ma swój klimat, a dym pasuje do tej streonki.
Pozdrawiam
Matthew - Nie 09 Paź, 2005 17:25
co do dymku to jest spoko. ja osobiście zwiększył bym jego przeźroczystość.było by ciekawiej (bardziej realistycznie) ?-)
|
|