SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Soundtrack

Emoo - Pią 08 Lip, 2005 15:01
Temat postu: Soundtrack
Hej mam pytanko!! Czy w Swishu można umieścić tylko jeden "sountrack".W moim przypadku wstawiłem piosenke (trwa około 1 mnute) no i ...nie mogę wstawić nastepnej....WHY??
JuRgEn - Pią 08 Lip, 2005 16:47

Zapewne zrobiles sound>play sound tylko raz dlatego ze do kazdej piosenki musi byc osobne polecenie :] przynajmniej tak mi sie wydaje...ale robienie wielkich soundtrackow wplynie na wielkosc strony a nikt niechce czekac 30 min na zaladowanie strony
tAboon - Nie 17 Lip, 2005 17:59

można wstawić ładowanie jakby niewidocznego swf'a z muzyczką który się będzie dopiero ładował po załadowaniu głowej animacji. Jeżeli chcesz następny soudntrack jak to nazywasz to polecałbym zrobienie czegoś w rodzaju buttonów dzięki którym będzie się to ładowało. Jeżeli rozchodzi Ci się o płynne przechodzenie pomiędzy utworami jest to wykonalne, ale jak to napisał JuRgEn plik wynikowy swf poszerzy swoją wilekośc dość mocno, chyba że będziesz miał jakoś bardoz słabiutką, a to się mija z celem.

Może popatrz tutaj www.skocz.pl/taboonv2 na dole jest button music po czym ładuje się coś ala pleyer i są 4 buttony które ładuja equalizer i nowy utwór może and czymś takim pomyśl??