SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - stronka

mcpetes - Czw 06 Sie, 2009 21:58
Temat postu: stronka
no wiadomo pierwsza stronka jak narazie nic specjalnego ale proszę o oceny i cenne wskazówki... Narazie do sprawy podchodzę 4fun więc nic specjalnego :)

nie patrzcie na treść bo wpisywałem byle co

www.sikorjunior.republika.pl

Szymciosek - Czw 06 Sie, 2009 22:18

1. Strona główna powinna ładować się od razu.
2. Przyciski nie działają na całym polu
3. W galerii, włączając któreś zdjęcie, i później najeżdżając na drugą "miniaturę", wyświetla się ona pod zdjęciem.
4. Preloadery zrób
5. Możesz napisać jaka to czcionka w menu ?
6. Piłka w tle ma jakieś wypuklenie. :P

mcpetes - Pią 07 Sie, 2009 05:41

EFN Brawo czcionka :) jak coś to msg i wyśle

[ Dodano: Pią 07 Sie, 2009 06:42 ]
jest jakiś gotowy podobny skrypt do galerii którą zrobiłem ?

shastaan - Pią 07 Sie, 2009 07:39

Strona jest brzydka jak noc więc nie wytrzymałem na niej długo ale rzuciło mi sie w oczy, że:

- masz udźwiękowione guziki na - ten gwizd przy rollOver - nie jest zsynchronizowany co mnie osobiscie irytuje
- stany guzików mają różne pozycje i wielkości (przesuwają się po najechaniu) - to specjalnie?! mam nadzieję, że nie :]
- czcionka w menu jest nieczytelna i brzydka i na pewno za duża

Generalnie odnoszę wrażenie, że uczysz się programu i skupiałeś się nad tym, żeby jak najwięcej bajerów powrzucać i jak najwięcej wyciągnąć. Tu, przyznać trzeba, poszło Ci świetnie, szczególnie jak na pierwszą stronę. Jak popracujesz nad szczegółami to będzie Ci nieźle szło.

Pozdrawiam.

mcpetes - Pią 07 Sie, 2009 14:10

wszystko się zgadza

no więc tak byłem na wsi nie miałem neta i wogóle nie miałem co robić . więc z powodu braku materiałów jak widać tylko jedne zdj piłki robiłem to co miałem skupiając się na ogarnięciu "jak się to robi" :) jak już wcześniej mówiłem moje pierwsze zetknięcie :)