|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Konwertowanie/pozycjonowanie z swi do php
jacki115 - Pon 02 Mar, 2009 13:23 Temat postu: Konwertowanie/pozycjonowanie z swi do php Witam mam pytanie w sprawie pozycjonowania czy jeśli np. index.html zapiszemy index.php to strona w swish max2 bedzie lepien pozycjonowania bo wiadomo ze php lepiej jest pozycjonowane i katalogowane. Jakiej metody dobrej użyc zeby dobrze skatalagowac i pozycjonowac strone w swish ?
mielu - Pon 02 Mar, 2009 19:41
po pierwsze nie przekształcaj teksu na krzywe
jacki115 - Wto 03 Mar, 2009 09:36
mielu napisał/a: | po pierwsze nie przekształcaj teksu na krzywe | czyli co mozna to zapisac index do index.php to cos da czy niezabardzo, a o co chodzi z tym przekształcaniem do krzywych ?
mielu - Wto 03 Mar, 2009 13:07
chodzi o teksty w pliku swf, a co do indeksu to wydaje mi się, że nie ma znaczenia czy to php czy też html
sl01k - Wto 03 Mar, 2009 14:45
ogolnie dopowiem ze google radza sobie z czytaniem zawartosci tekstowych ale
ale trzeba miec na uwadze ze radza sobie dobrze tylko z pierwszymi dwoma levelami pozniej juz moga nam nieprzeczytac tresci wiec lepiej robic duzo malych plikow i je zagniezdzac ale
ale ladujac je dawac twarde linki ... bo po miekich czasem im tez niewychodzi ...
przynajmniej ja tak robie po radach mojego znajomego ktory pozycjonowaniem sie zajmuje ...
dodatkowo jezeli zalezy nam na pozycjonowaniu warto zrobic strone html ktora bedzie wyswietlana jezeli ktos nie ma flash playera, to rozwiazanie jest o tyle dobre ze przegladarka bez problemu czyta zawartosc strony i nie traktuje takiego rozwiazania jako bad-seo ...
shastaan - Wto 03 Mar, 2009 16:57
co rozumiesz przez twarde/miękkie linki?
sl01k - Wto 03 Mar, 2009 17:14
www.domena.pl/cos.swf - twardy
cos.swf - miekki
|
|