SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - Strona w swish dla LONDA

samuelcaffe - Pią 13 Lut, 2009 23:49
Temat postu: Strona w swish dla LONDA
Nowa strona w swishu - jak widac mozna w swishu robic strony dla takich klientow :) czekam jeszcze na reszte tekstow od klienta i wystawiam na oficjalny adres :)

www.polecprzyjaciolce.pl

a oto zakonczona poprzednia strona w 100% swish :)

www.polandworkforce.com

ciekaw jestem co myslicie

pozdrowienia Roman

shastaan - Pią 27 Lut, 2009 09:28

polandworkforce: może rozwiązań nowatorskich tam nie ma ale design moim skromnym zdaniem imponujący i strona się broni świetnie. Baaardzo baardzo mi się podoba.
Zastanowiłbym się tylko czy nie warto całości wyśrodkować w pionie.

londa: też bardzo fajny pomysł ale coś nie gra z fontami, albo się źle czytają albo źle siedzą.
Biała stopka z copyright mi się gryzie z tłem, nieprzyjemnie mi się na nią patrzy. No generalnie bym przysiadł nad fontami. :D

UndefinedMan - Nie 26 Kwi, 2009 00:11

londa - 3.7 MB??????? Stary stanowczo przesada.. Po zatym jest troche błędów i jak wspomniał kolega wyżej, fonty zrąbane, średnio mi sie podoba..

na drugą nie patrzyłem, bo już mi sie nie chce czekać:) sorry ale mam 128kB dziś :P

samuelcaffe - Wto 19 Maj, 2009 07:23

strona byla mala ale klient tylko wieksze fotki i wieksze i tak mi strona sie zrobila ciezka :(
adamoppl - Pią 24 Lip, 2009 21:54

Bardzo fajnie, ale nie podobało mi się stwierdzenie "...mozna w swishu robic strony dla takich klientow..." Jak masz dobry pomysł to wydaję mi się, że Swish wystarczy :D