SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - Portfolio

Mariusz - Wto 14 Cze, 2005 11:55
Temat postu: Portfolio
Witam.Przedstawiam strone mojego portfolio do oceny,strona skonczona w 99% ( prosze o krytyke tej konkretnie strony a nie linków )
Pozdr ENTER

JuRgEn - Wto 14 Cze, 2005 12:06

Musze pochwalic strone bo jest w moim guscie (nietypowy interfejs) nie bede chwalil bo podoba mi sie klimat i tyle....
ale za to pare wad :
:arrow: czasami po klikniacie na "wejscie" ten napis pozostaje nad kursorem nawet gdy nie jest nad miniaturka pracy...
:arrow: muzyka troche nie pasi ... :twisted:

Mariusz - Wto 14 Cze, 2005 12:25

Tak miałes racje napis nad kursorem uciekał po wejsciu na jeden link ( tego nie rozumiem,sprawdzałem wczesniej pare razy czy jest z tym ok ) - wprowadziłem poprawke i teraz powinno byc dobrze
Pozdr

Chopin - Wto 14 Cze, 2005 13:36

chyba tą prace już tu gdzieś widziałem :)
JuRgEn - Wto 14 Cze, 2005 13:37

Chopin napisał/a:
chyba tą prace już tu gdzieś widziałem

sugerujesz plagiat...?

tAboon - Wto 14 Cze, 2005 13:39

byla juz wrzucana do oceny jako slpash layout czy jakoś tak.
nugatt - Wto 14 Cze, 2005 14:38

JuRgEn napisał/a:

muzyka troche nie pasi ... :twisted:

i jak by trochę się nie zgrywała, przy powtórzeniach. takie mam wrażenie. reszta mi się podoba.

Mariusz - Wto 14 Cze, 2005 19:06

tAboon napisał/a:
byla juz wrzucana do oceny jako slpash layout czy jakoś tak.

Tak,tło tej strony było juz wrzucane do oceny

[ Dodano: Wto Cze 14, 2005 8:09 pm ]
nugatt napisał/a:
JuRgEn napisał/a:

muzyka troche nie pasi ... :twisted:

i jak by trochę się nie zgrywała, przy powtórzeniach. takie mam wrażenie. reszta mi się podoba.

A propo przerwy w dzwieku- masz rację,jest minimalna przerwa w pliczku |-) ale tak zloopowany pliczek ściągłem z flashkit i ja juz z nim nic nie zrobie niestety.Thx za komentarze
Pozdr :wink:

tAboon - Wto 14 Cze, 2005 19:21

Poszukaj czegos takiego mp3DC139 jest to mlautki programik ( okolo 185kB) do ciecia muzyczki mp3 i wav chyba tez przyjmuje. moze ma tam parę milisekund ciszy i się to wytnie. Prosty aż za prosty jest ten programik a co za tmy idzie mało funkcji ma, ale da się na nim popracować.
Mariusz - Wto 14 Cze, 2005 19:27

Ok dzieki,juz znalazłem ten programik i do tego jest freeware,fajnie
Pozdr