|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Pytanko dotyczace przezroczystosci.
zitrum - Pią 02 Maj, 2008 16:52 Temat postu: Pytanko dotyczace przezroczystosci. Witam. Mam taki problem. Swishem dopiero zaczynam sie bawic i mam taki problem. Zrobilem layoucik w PS, stronka miala pewne tlo[wzorek]. Zeby stronka wazyla mniej do swisha exportowalem wszystkie warstwy procz tego tla, gdyz ono bedzie w css zdefiniowane. Mam tylko taki problem ze nie umiem ustawic przezroczystosci tla w Swishu i jak umieszczam juz projekt w pliku html to po prostu jest biale tlo pod projektem. Ustawialem tam niby transparency w opcach klipu ale cos nie dzial. Prosze o pomoc
[ Dodano: Pią 02 Maj, 2008 18:29 ]
ok poradzilem sobie juz z tym...mam niestety nastepny problem. Mianowicie chodzi mi o button. Pewnie gdzies to juz tu jest na forum, lecz nie znalazlem tego co chcialem. Sprawa polega na tym ze pierw pojawia mi sie jakis tam obrazek przygotowany wczesniej w PS, ktory jest przyciskiem. I w momencie onpress zmienia sie na inny obrazek, lecz gdy kursor jest juz poza przyciskiem to z nowu zaczyna sie cala animacja tego przycisku, a chce zeby stan przycisku wrocil do stanu konca tej animacji.
poradzilem juz sobie zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
|
|