|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Ciekawe strony we flashu - Zappa.com
4malina - Czw 09 Cze, 2005 18:37 Temat postu: Zappa.com Właśnie przeglądam www.zappa.com , - w słuchawkach " make a jazz noise here" płyta 1 - uczucia jak seks 25 lat temu - to chyba określa moja córka jako "pełny odjazd"
pozdrawiam
nugatt - Czw 09 Cze, 2005 19:17
mnie nie powala, ale ja ciężko myślę, albo piszę
4malina - Czw 09 Cze, 2005 19:37
Widziałem Twoją stronę, - tak, jest znacznie lepsza.
Ale nie mogłem sobie odmówić przyjemności pokazania ludziom którzy postrzegają świat w troszkę innych kolorach, strony o Franku Zappie.
Coraz mniej ludzi ,którzy Go słuchają - a warto bo -,"Muzyka jest najlepsza".
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zrobienie strony o Franku bo to po maratonach MTB moja "druga miłość".
Może kiedyś się odważę i wtedy napewno użyje Swisha.Na razie jestem na etapie prób.
Pozdrawiam
SPIDER - Czw 09 Cze, 2005 20:29
nie bac sie uzywac swisha,nie gryzie ,jest prosty, a moze po Franku i mtb stanie sie 3-cia miłością
nugatt - Czw 09 Cze, 2005 20:57
kurcze, przecież nie powiedziałem, że moja jest lepsza. jeżeli tak zrozumiałeś moją wypowiedź to przepraszam. uwazam, że moja jest do... i w ogóle obleśna ta helisa DNA, bo nie ma dużego i małego rowka (takie zboczenie zawodowe)
a ta zappa.com po prostu nie przypadła mi do gustu i tyle. te ramki troche mi jakoś... nie wiem. może to uraz z frontpage'a. kiedys miałem strone opartą na ramkach.
ale ten kurczak w "FZ" jest super
JuRgEn - Wto 19 Lip, 2005 16:17
Ludzie czym wy sie ekscytujecie ?
Strona wrecz srednia nawt slaba, nic fantastycznego to Tozsamosc znaleziona przez mnie jest o wiele lepsza ... strona wykonana slabo pod wzgledem graficzny i animacji
|
|