|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Problemow ciag dalszy :)
Han - Czw 13 Mar, 2008 10:39 Temat postu: Problemow ciag dalszy :) Witajcie! Nazbieralo sie kilka pytan na ktorych odpowiedzi znalezc nie moge wiec musze do Was udezyc od ostatniego czasu duzo sie nauczylem niedlugo zaprezentuje Wam 2 moje nowe strony ale pierw musze je skonczyc do rzeczy:
1) mam kurs walut wygenerowany przez strone http://bankowynet.pl/?id=komponenty_dla_webmastera i plik koncowy jest w php chcialbym wstawic ta tabelke w podobny sposob jak wstawia sie plik swf przez loadMovie. Tzn chce napisac jakos zeby wczytal plik kurs.php do elementu znajdujacego sie na stronie (np container bedacy prostokatem) wiem ze przez loadMovie sie tego zrobic niestety nie da prosilbym kogos madrzejszego ode mnie o wyjasnienie krok po kroku tak zebym nie musial tego wklepac ale zebym mogl sie tego nauczyc
2)Wspomnialem o tym problemie juz w innym temacie ale temat sie urwal potrzebuje rozwiazac nastepujacy problem - ktos wchodzi na strone -> klika "wejdz na ftp" -> strona w czasie mielenia wchodzi na strone i sama wpisuje login i haslo tak ze klient nic nie widzi procz mielenia (dzieje sie to w tle ) i otwiera mu sie FTP - latwe jak sie wie jak
3)wiem ze to nie tu powinno byc ale nie bede zakladal nowego tematu mam ostatnio jakies dziwne problemy ze swishem a dokladnie z importem elementow biore pliczek swf do importu i on go mieli... jak skonczy to pisze "ze niektore maski moga zostac zmienione itd" a pozniej pisze ze nie moze zaimportowac... nie dzieje sie tak zawsze. Czym to moze byc spowodowane (oczywiscie swisha mam legalne i aktualnego). Pliki ktorych swish2 nie moze zaimportowac importuje swishem 1 i kopiuje co trzeba - ale nie o to przeciez chodzi
prosze o wyjasnienia dzieki z gory
|
|