SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - formularz_rozbudowa

romekrtk - Sro 12 Mar, 2008 18:17
Temat postu: formularz_rozbudowa
Witam serdecznie. jak zwykle mam problem i prośbę o pomoc. Mianowicie chodzi mi o rozbudowę formularza (genialnego) tak aby było więcej miejsc na wypełnianie. To jest formularz który po wypełnieniu jest wysyłany na skrzynkę e-mail. Pierwsze 3 pozycje są takie jak należy natomiast pozycja z wiadomością czyli treścią maila jest dosyć mało rozbudowana. Tzn chodzi mi oto aby do sekcji body maila (treści) można było utworzyć więcej podpunktów np. 1. imię 2. nazwisko 3. adres 4.termin itd tak aby każda pozycja była wpisywana z osobnego pola tekstowego np tekst1, tekst2, tekst3 ale w finalnej postaci znalazły sie razem jedna pod druga w treści e-maila, tak jakoś zrobić include treści pól tekstowych do msg jedna pod druga chodzi mi o uzyskanie efekt dosyć czytelnego formularza rezerwacji. bardzo proszę o pomoc. Próbowałem już sam ale po 1 dawno nie miałem z tym do czynienia a po 2 jakoś nie zadziałało to co zrobiłem. w załączniku formularz oraz rozrysowane troszkę o co mi chodzi w formie graficznej:) pozdrawiam