SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - No to jeszcze jedna (sorry za flood)

Talasorian - Pią 21 Gru, 2007 14:22
Temat postu: No to jeszcze jedna (sorry za flood)
:)
www.latajacykufer.pl

Bylo kilka problemow z ksiega gosci ... (ktore w zasadzie zostaly nierozwiazane jeszcze)
Pz.
TsR

Seb - Pią 21 Gru, 2007 15:49

preloader w galerii to chyba ściema jako sprite :p
bonus z drukowaniem, wstaw możliwość drukowania, ikonkę print, z tego co pamiętam
jest taka możliwość w smaxie. bo nie każdy umie robic printscreen lub wie że można użyc ctrl+p :P itd
ogólnie fajne, przejrzyste

Talasorian - Pią 21 Gru, 2007 17:02

No wlasnie mam klopot z tymi preloaderami. Jak daje container i chce go preloadowac to nie dziala ... :/ ktos kiedys mi powiedzial ze container musi byc tworzony skryptem i wtedy dziala (jakis zrobic tymczasowy i w nim ustawic preloading a jak sie zaladuje przeniesc to dopiero do wlasciwego) ale jakos nie moglem sie z tym uporać... :/
qncept - Sob 29 Gru, 2007 17:42

Stronka zwiewna z pomyślunkiem, fajna animacja wszystko ok, tylko jedno, czy to "coś" musi tak (sorki za wyrażenie) - napiżdżać na okrętkę w galerii?
IMHO pomyśl o background html, moze jakaś kolorowa potrawa w blurze z logo restauracyjki tak żeby po środku tam gdzie znajduje się swf była biała otoczka wokół ... weź pomysl... :) :) :)

trrix - Czw 15 Maj, 2008 15:29

bardzo fajna ta stronka, lubię takie klimaciki, a co do tego czagoś latającego ... to qncept ma rację, troszkę odbiega od ogólnie przyjętego schematu. Może jakieś kręcące się kwadraty? tak aby pasowało do reszty.