|   | 
								SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH | 
								  | 

SWiSH Max - rozciąganie flasha 

Piotrek - Czw 26 Lip, 2007 12:12 Temat postu: rozciąganie flasha Witam, 

Piszę nie szukając wcześniej na forum, bo nie wiem jak się ten problem nazywa. Chodzi o to, że jeśli zrobię animacje to chciałbym, żeby rozciągała sie tak jak strony wykonane w html. konkretnie, jeśli wprowadzę tekst do flasha z pliku txt dłuższy niż okno przeglądarki to chciałbym, żeby w przeglądarce pojawił sie pasek boczny, który skroluje flasha. 

Jeśli ktoś zrozumiał to mętę wytłumaczenie to prosze o pomoc, lub informację czy to w ogóle jest możliwe.

Z góry dzięki.
												 ohmin - Czw 26 Lip, 2007 19:51 Temat postu: Tu masz scroll tekstu i grafiki, może ci się przyda Scroll 

Może ci się przyda
												 Piotrek - Pią 27 Lip, 2007 08:19
  Jest to jakieś rozwiązanie, jednak nie o to mi chodziło, stylistyka, która muszę osiągnąć dobitnie wymaga tego, żeby strona była skrolowana paskiem bocznym przeglądarki, lub wcale, niestety   
												 nugatt - Pią 27 Lip, 2007 09:00
  widziałem kiedyś coś takiego. to musi być coś z javascript. tylko jak to wpisać w google, żeby znalazło.
												 Kermit - Sob 28 Lip, 2007 13:22
  oczywiscie ze jest mozliwe. niedawno widzialem taka strone ktora miala scrolla
												 Piotrek - Pon 30 Lip, 2007 13:29
  No super że jest możliwe, ale teraz czy wiesz jak to zostało zrobione ?
												 Kermit - Pon 30 Lip, 2007 15:56
  wyslalem juz pytanie do znajomego z innego forum ktory pomogl mi juz w wielu sprawach wiec jak odpisze to dam znac
												 Piotrek - Wto 31 Lip, 2007 08:27
  Będe bardzo wdzięczny, naprawdę to rozwiązanie pozwoli ma znaczne przyspiesenie pracy.

| 

|