SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Ogłoszenia i informacje - Testowe buildy SWiSHmaxa, SWiSH2, wersja beta SWiSHpresenter

Grzegorz_ - Sro 18 Maj, 2005 19:55
Temat postu: Testowe buildy SWiSHmaxa, SWiSH2, wersja beta SWiSHpresenter
Do pobrania testowe jeszcze wersje oprogramowania SWiSHzone:

SWiSHmax wersja przedfinalna build 2005.05.05

http://www.swishzone.com/...showtopic=21398

Wersja przedfinalna zawiera nowe funkcje, zwiększono szybkość działania i usunięto część błędów. Jednak z uwagi na to, iż nie jest to wersja ostateczna i może zawierać błędy, to możesz jej używać na własne ryzko.

Plik żródłowe SWI zapisane w tej wersji nie mogą być otwarte w poprzedniej finalnej wersji z 2004.09.10 build

SWiSH2 SWiSH2 pre-release build 20040826 is now available for testing

http://www.swishzone.com/...showtopic=16651

Wersja testowa BETA SWiSHpresenetera:

http://www.swishzone.com/...ta_20050318.exe

pozdrawiam forumowiczów
Grzegorz Samborski
swish.pl

bulion - Sro 18 Maj, 2005 23:02

dziękujemy za linki i informację!!

-> czas przetestować :)

tAboon - Czw 19 Maj, 2005 07:11

Pierwszą zmianą, która zauważyłem w SWiSHmax jest dodatkowa linia czasu, z podziałem na sceny. Nawet bardzo przydatna funkcja.

A co wy jeszcze znaleźliście?

roland - Czw 19 Maj, 2005 08:35

Cytat:
w SWiSHmax jest dodatkowa linia czasu

Możesz dać screena?

tAboon - Czw 19 Maj, 2005 09:13

Jest to linia czasu pokazująca czas trwania całej animacji[/list]

maribt - Czw 19 Maj, 2005 14:02

Witam

Widzę, że dodali bardzo fajną i czasami bardzo przydatną funkcję. Ja narazie jeszcze nie będę sobie instalował tej wersji ponieważ jes niepewna :D

Pozdrawiam
maribt

tAboon - Czw 19 Maj, 2005 14:43

Czy do odpalenia SWiSHprezentera potrzebny jest Power Point?? Czy tylko jakiś głupi żart mi się pojaiwł??

Przepraszam za to co napisałem, nie zajrzałem do instrukcji do programu :oops:

[ Dodano: Czw 19 Maj, 2005 21:36 ]
ach uruchomiłem w końcu SWiSHpresenter. Przyjemna zabawka. Przekładanie *.pps lub *.ppt na plik swf oraz swi jak i możliwość generowania standardowego pliku html. Posiada fajna funkcje, nagrywania muzyczki i podkładania jej pod prezentacje. Prezentacje SWiSHpresenterze posiadają według mnie zdecydowanie lepsze rozwiązanie sterowania animacja niz jest to w pps/ppt. Grafika wrzucana do swf/swi ma 3 możliwości GIF, JPG lub VEKTOR co kolwiek to w tym przypadku oznacza. Rozmiar filmu możemy modyfikować, podobnie z resztą jak w SWiSHmax na przykład. Minus który znalazłem to troche duze pliczki swf, ale przyznaje się, że jakości nie żałowałem. Oceniam go na 4 w skali 6 stopniowej. Tylko pytanie jaka jest tego cena? Na stronie www.swishzone.com ceny nei znalazlem, a na www.swish.pl nic na ten temat nie ma.

Czy moge przyjąc w takim razie, iż presenter jest na free licencji?

lechu - Czw 19 Maj, 2005 21:08

dobrze wiedziec ze cos takiego wyszlo, teraz tylko czekac na wersje final.

pozdr..........

JuRgEn - Sob 13 Sie, 2005 18:20

Nie wiedzialem gdzie napisac wiec tu pisze .
Mam pytanie czy poswiecicie takze dzial na program

jak to zrobiliscie z innymi ze stajni swishzone ?

roland - Wto 16 Sie, 2005 11:50

Cytat:
Mam pytanie czy poswiecicie takze dzial na program

Niestety, w przypadku pozostałych programów :swish aktywność na forum jest zerowa. Nie wiem, czy jest więc sens tworzenia nowego działu. Jeżeli jednak będziesz coś w tym dziale pisał, to można by było taki utworzyć.

Myślę jednak, że ostatecznie, wszystkie programy oprócz SWiSHmax i SWiSH2 zostaną połączone w jeden dział

tAboon - Czw 18 Sie, 2005 22:36

SWiSHpresenter jest nat yle prostym programem, że nie wydaje mi się aby był potrzebny dział do tego. Bawiłem się testówką i nie miałęm z tym żadnych problemów