SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - moja stronka w swishmax ;)

mobby - Pią 06 Lip, 2007 21:00
Temat postu: moja stronka w swishmax ;)
jak w temacie,

www.mobby.nipson.pl

ohmin - Sob 07 Lip, 2007 12:45

Mnie się podoba, zrób korekte w Kontakt, można puste mail'e wysyłać. Pozdr
Soulast - Sob 07 Lip, 2007 14:50

Dobrze wykonana strona..jedynie co bym tylko zmienił to rozdziałkę zmniejszy to standardu 800x600..;)
mobby - Sob 07 Lip, 2007 21:44

hej chlopaki ;)

co do kontaktu to racja, musze poprawic a co do rozdzialki to strasznie brakuje mi opcji gzie wszystko samoby sie przeskalowalo a to ze zmienie manulnie rozdzialke w projekcie to strace na joakosci bo nie bedzie 1do1.. no chyba ze znacie jakies automatycnze rozwiazanie ;)

Soulast - Pon 09 Lip, 2007 18:22

wiem co masz na myśli gdyż miałem ten sam problem..lecz może spróbuj zaznaczyć wszystko i zmniejszyć..Oczywiście nie musisz..jak dla mnie strona tak czy tak udana;)a obecnie większość osób używa dużych rozdziałek.. :-D=
mobby - Pon 09 Lip, 2007 20:06

;) dlatego robilem to z przyszloscia bo wiadoma sprawa ze kazdy z czasem bedzie mial wieksze rozdzialki ;)

Pozdrowki ;)

qncept - Sro 11 Lip, 2007 16:07

Sajtka git katana rozdziałkę zmień eno i wej wsio :D
cookie - Nie 22 Lip, 2007 19:29

ciekawe tło.
włącznie i wyłącznie muzyki można było zrobić na jednym duszku (sprite)

svenson666 - Pon 29 Paź, 2007 11:59

witam,

mam pytanie jak zostal zrobiony efekt przyciskow, chodzi mi dokladnie o to delikatne mruganie w stylu przesilenia pradu, chcialbym uzyc tego efektu do mojego projektu... z gory dziekuje za info :D

pozdrawiam

i daje plik z moim projektem ;)

mobby - Pon 29 Paź, 2007 18:16

zrob sobie sprite i w nim na calosc daj jednego shape na caly screen, dajesz w timeline np move o dlugosci 1 z przezroczystoscia np 5% a nastepny move o dlugosci 1 daj 10% na koncu dajesz zapetlenie czyli skok w timeline do move pierwszego i juz ci bedzie mrugac cos ala swiatlo.. ta metode mozna rozbudowac np zrobic sobie ladne swiatlo w photoshopie i ta grafike zmieniac opacity w swishmax napewno bedzie lepszy efekt ;)
Piotr - Pon 29 Paź, 2007 18:19

Trochę to skomplikowane mobby ten efekt uzyskasz prościej używając Wild-Stress w Looping Continuously ...
Pobaw się suwakami i zobaczysz co Cię będzie zadowalało ... :-D=

svenson666 - Pon 29 Paź, 2007 18:21

dzieki za szybka odpowiedz :D i za zainteresowanie ;) "pomógł" dla ciebie mobby

glupio to zabrzmi ale jak sie daje "pomógł" ? :P i nie chce spamowac

mobby - Pon 29 Paź, 2007 18:35

hmm tego nie wiem jak sie daje pomogl ;)
nugatt - Wto 30 Paź, 2007 23:01

pomógł daje ten co założył temat :D
svenson666 - Sro 31 Paź, 2007 05:48

ok, dzieki za info ;)
grave - Pon 05 Lis, 2007 18:53

No mnie się podoba stronka, szczególnie podoba mi się ten główny motyw strony "ten dziwny twór graficzny, niezdefiniowany, ale bardzo ładnie wykonany i animowany, te białe punkciki rewelacja". Ogólnie rzecz biorąc kawał dobrej roboty, no może jakbym miał się do czegoś doczepić to muzyka, mianowicie "pykanie" w głośnikach, chyba, że to zamierzony efekt.

Reasumując: Bombka !spox

Pozdrawiam
Grave