|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Skrypty do programu SWiSH2 i SWISHmax - Znikanie na klawiszu które występuje tylko w jednym momencie
b2o-vision - Czw 14 Cze, 2007 13:30 Temat postu: Znikanie na klawiszu które występuje tylko w jednym momencie Mam taki problem... http://abinfo.pl/_b2o/Movie2.html
Po lewej jest menu... Kiedy się najedzie na Artwork pojawia się menu do tego działu, kiedy klika się w inny link to menu znika, jednak kiedy zniknie i go już nie ma, bo ponownym kliknięciu w jakiś link [poza artwork] znowu pojawia się ta animacja w której to menu znika...
Czy da się ustawić jakoś tak to, a żeby przejście do klatki w której zaczyna znikać to menu działało tylko wtedy kiedy menu jest otwarte?
Jeżeli tak to prosiłbym o pomoc.... Pozdrawiam!!!
Z góry dziękuje!
[ Dodano: Czw 14 Cze, 2007 16:11 ]
Już to menu ogarnąłem... ale mam kolejny problem... nie wiem za bardzo jak to okiełznać...
Jeżeli wchodzę w ten dział Art Work, wybieram jaki kolwiek poddział, pojawia się to... ale za cholere nie chce wtedy się już otworzyć następny, i żeby zobaczyć kolejny dział ze strony, trzeba ją odświeżać :/
Czy ktoś może wie o co w tym chodzi?!
Kermit - Pią 22 Cze, 2007 01:45
przede wszystkim kiedy masz problem zamiesc takze plik swi aby ktos kto wiec o co ci chodzi poprawil go i przeslal ci juz naprawiony plik lub wytlumaczyl jak to poprawic/naprawic
ps moim zdaniem to artwork nie dziala zbyt dobrze poniewaz za kazdym razem kiedy na nie najedziesz pojawia sie jeszcze raz to podmenu
|
|