SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Problem

ohmin - Nie 20 Maj, 2007 14:35
Temat postu: Problem
Mam wersję legalną, postawiłem nowy system, a co za tym idzie, muszę wszystkie programy instalować, rejestrować itd, z Swish'em jest problem! Na stronie my.swishzone.com (każdy posiadający legal wie o czym piszę), wpisuje kod maszyny i chcę odblokować, lecz otrzymuje dziwny komunika ża iż kod jest prawdopodobnie za krótki, instalacje przeprowadzam z oryginalnej płyty. Proszę o pomoc lub ewentualną poradę co zrobić. Acha...., czas mam ustawiony dobrze, bo kiedyś i z tym miałem problem

[ Dodano: Nie 20 Maj, 2007 21:14 ]
tylu mądrych ludzi i cisza, chociaż , nie mam pojęcia....

Seb - Nie 20 Maj, 2007 21:38

moze nawiasy nie wklepane, nie pamiętam czy z nimi się robi czy bez ale.. chyba o to biega ;-)
Kod:
{  ............  }

mielu - Nie 20 Maj, 2007 22:08

sam jestem w szoku że jeszcze nie przeinstalowałem systemu od momentu zakupienia swisha więc nie spotkałem sie jeszcze z tym problemem
Seb - Nie 20 Maj, 2007 22:14

Mielu nie Krak'uj ;P

mi juz ponad rok śmiga też bez reinstalu :D też shooock,
natomiast instalacja swishamaxa idzie gładko, z tego co pamiętam nawet bardzo więc myślę ze to kwestia nawiasów, dokładnie czytaj to co piszą i dojdziesz:)

ohmin - Pon 21 Maj, 2007 07:08

Swisha instalowałem już kilka razy, z powodu problemów z dyskiem kilka razy padł mi system, swisha bez problemu instalowałem, dopiero teraz pojawił się problem

[ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 07:12 ]
To chyba wina po stronie serwera. Dzisiaj zrobiłem tę samą procedurę, i zadziałało, acha w kodzie maszyny nie żadnych nawiasów :mrgreen:
TEMAT ZAMKNIęTY