|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Webdesign, HTML, technologie - Pomocy, ile jest warta strona którą zrobiłem??
ari007 - Sro 16 Maj, 2007 19:09 Temat postu: Pomocy, ile jest warta strona którą zrobiłem?? Siemka, mam do was prośbę dostałem zlecenie na wykonianie strony ale nie wiem czy warto sie zabierać z moimi umiejętnościami... Moja pierwsza strona jaką zrobiłem SWiSHem www.amigos.wloszakowice.net i chciałbym się zoriętować ile ona jest warta ponieważ zlecenie planuje wykonać podobnie.
javier90 - Sob 19 Maj, 2007 08:10
Heh! A co tu wogóle jest do sprzedania?
Nic ciekawego...
Warte to napewno coś jest, gdyż włożyłeś w to kilka godzin pracy,
ale kto chciałby to kupić?
ari007 - Sob 19 Maj, 2007 14:53
A miałbym zrobić cos podobnego dla pewniej innej grupy filmowej... I jestem ciekaw ile cos takiego jest warte.
Seb - Sob 19 Maj, 2007 17:18
ari007 napisał/a: | A miałbym zrobić cos podobnego dla pewniej innej grupy filmowej... I jestem ciekaw ile cos takiego jest warte. | współpracę i nowe wspólne projekty jakie tylko najlepiej potraficie robić
ari007 - Nie 20 Maj, 2007 09:56
ohmin - Nie 20 Maj, 2007 11:05
9,99 plz
qncept - Sob 09 Cze, 2007 13:30 Temat postu: beka Zważywszy, że strona nie otwiera się w Firefoxie eno w IE i nie jest wyśrodkowana i że mi się wcale nie otwiera to bym nie dał nawet na piwo.
Tak marginalnie to co to za grupa filmowców co nie zna się na Flashu tam powinno wszystko wyć i huczeć.
Mam dziś zły dzień bo krytyka mi się wymyka Sruuu ... taki los
erbe - Sob 09 Cze, 2007 13:44
qncept napisał/a: | Zważywszy, że strona nie otwiera się w Firefoxie(...) | U mnie się otwiera. Cytat: | Tak marginalnie to co to za grupa filmowców co nie zna się na Flashu | A Ty się znasz na reżyserce itp.?
SPIDER - Nie 10 Cze, 2007 10:39
szanujmy sie.Powiedz zleceniodawcy ze nie potrafisz jeszcze robić stron, które nadają się do internetu.
To nie działa tak że poświęcisz 15 minut na zrobienie czegoś co ma wyglądać jak strona i to odrazu ma jakąś wartość w złotówkach.
Poćwiczyłeś trochę, ale jeszcze dużo brakuje żeby brać kasę za to co Ci wychodzi z tego klikania.
nugatt - Pon 11 Cze, 2007 12:34
qncept napisał/a: | Tak marginalnie to co to za grupa filmowców co nie zna się na Flashu | jakiś związek jedno z drugim?
qncept - Sro 13 Cze, 2007 14:54
Tak przeważnie filmowcy np ci od efektów specjalnych znają się na tego typu programach:-P
A tak w ogóle to kręcę se bekę
[ Dodano: Sro 13 Cze, 2007 16:02 ]
SPIDER napisał/a: | szanujmy sie.Powiedz zleceniodawcy ze nie potrafisz jeszcze robić stron, które nadają się do internetu.
To nie działa tak że poświęcisz 15 minut na zrobienie czegoś co ma wyglądać jak strona i to odrazu ma jakąś wartość w złotówkach.
Poćwiczyłeś trochę, ale jeszcze dużo brakuje żeby brać kasę za to co Ci wychodzi z tego klikania. |
Dokładnie co poniektórzy myślą że jak mają Portfolio to mogą od razu robotę za cyc łapać - 'profesjonaliści" ciutku ogłady i samokrytyki Wszak nie każdy jest aż taki git katana.
|
|