|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Skrypty do programu SWiSH2 i SWISHmax - Okno POP-UP /MASAKRA!!!!
b2o-vision - Sro 25 Kwi, 2007 16:20 Temat postu: Okno POP-UP /MASAKRA!!!! Witam... prze¶ledziłem całe forum... porobiłem wszystko... nic nie pomaga, nie wiem czemu.
Wstawiłem taki kod:
Kod: | on (press) {
javascript("window.open('http://costam.pl/strona.html','web site','width=947,height=554,resizable=no,scrollbars=no,toolbar=no,top='+((screen.availHeight/2)-(554/2))+',left='+((screen.availWidth/2)-(947/2))+'');void(0);");
} |
Ma to byc prezentacja przenoszona na płycie... także wszystkie odno¶niki id± do miejsca w folderze a nie na serwer... Po kliknięciu w linka w prezentacji w momencie kiedy chce żeby mi się pokazywał pop-up wyskakuje mi jaki¶ bł±d Internet Explorer!!!
Pomocy!!!
Jest mi to bardzo niezbędne...
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam...
P.S.
Proszę nie odsyłajcie mnie do jakich¶ innych stron czy có¶... na prawdę wszystko co znalazłem przeszukałem.
nugatt - Sro 25 Kwi, 2007 17:32
nie będę cię odsyłał, bo... raczej się tego w ten sposób nie.
b2o-vision - Sro 25 Kwi, 2007 18:52
Jak uruchamiam to na mozilli to wyskakuje okienko... ale jeżeli chodzi o IE to lipa :/ niewiecie czym to może być spowodowane?!
nugatt - Czw 26 Kwi, 2007 09:04
pewnie zabezpieczeniami, ale skoro wszyscy go maj± to...
musi byc ten popup?
b2o-vision - Czw 26 Kwi, 2007 11:37
No proszono mnie o to... :/ także nie wiem, narazie zrobiłem takiego... popup`a w scenie... przynajmniej wszystkim się to otworzy...
Dzięki za chęci...
Pozdro!
|
|