SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - to zrobiłem ostatnio

marek75 - Pon 23 Kwi, 2007 08:00
Temat postu: to zrobiłem ostatnio
www.podwzgorzem.pl - chyba może się podobać
nugatt - Pon 23 Kwi, 2007 09:01
Temat postu: Re: to zrobiłem ostatnio
marek75 napisał/a:
www.podwzgorzem.pl - chyba może się podobać

ciekawe strony we flashu - skromność trzeba pochwalić, ale według mnie strona nie jest ciekawa. w sumie taka sobie.

erbe - Wto 24 Kwi, 2007 12:08

a te filizanki to maja sluzyc jako znicze czy jako co?
ohmin - Sro 25 Kwi, 2007 08:03
Temat postu: gitara z Front Page
Wygląda troszkę jakbyś zrobił w Front Page, tam gdzie masz napis "pod wzgórzem" zapodaj jakieś tło, i ten background inny niż dywan....
inspMorgan - Pią 15 Cze, 2007 16:50

Popracuj nad galerią, żeby była integralną częścią serwisu, a nie zupełnie nową stroną.
qncept - Sob 16 Cze, 2007 13:35

Ja tam nic nie widzę pod Firefoxem a pod IE to mi się otwiera full time'a i też nic nie widzę.
Hmmm chyba jakiś problem mam z przeglądarkamy a może i nie ? :-D

Soulast - Nie 17 Cze, 2007 10:57

Używam firefoxa..i u mnie wszystko gra....Może zrób update flasha..albo cus;)....
Strona moją opinią nie jest zła..Wystarczy jak dla mnie wypełnić tło u góry ekranu tam gdzie masz napis Pod Wzgórzem..Jak i jednak zrobić galerie we flashu...Jest tutaj na forum wiele takich przykładów galerii więc zapraszam do szukania;)

qncept - Nie 17 Cze, 2007 12:13

Tak update Flasha pomogło hmmm za duża jest ta strona i moim zdaniem pasek przesuwania w przeglądarce jest tu zbędny.
Pomysł na stronę jest dobry choćby dobór kolorów ale zbyt proste i kanciate to jest, no i ta galeria pożal się Bozia - rozumiem że w nowym html-u ale czemu nie we Flashu?
Ogólnie stronka restauraciana ale niestety są lepsze ale wszystko przed Tobą - do roboty !! :D :D :D

ir3 - Wto 02 Paź, 2007 20:47

wedlug mnie slaby dobor czcionek rzuca sie od razu w oczy, a az 5 rodzajow koloru czcionki nie wydaje mi sie dobrym pomyslem , ciezko skoncentrowac sie na ktoryms z tekstow , w zasadzie nie widomo ktory tekst jest tu najwazniejszy. no i brak tu zdecydowanie jakiejs muzyczki , chcby dzwiekow pod buttonami
defu - Sro 03 Paź, 2007 15:39

Moim zdaniem kiepsko... Kompletnie mi nie pasuje białe tło w paru miejscach. No i ta galeria...