|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Moja strona w SWiSH-u - www.wyraj.go.pl
SPIDER - Sro 11 Maj, 2005 21:27 Temat postu: www.wyraj.go.pl Na początek dzien dobry
...pierwszy post tutaj ,a nie widziałem działu dla "nowych" .
Chciałem zapytać o Waszą opinie o stronie ,ktora zrobilem dosc niedawno (jeszcze ja koncze ale licze na konstruktywna krytyke)
adres : www.wyraj.go.pl
maribt - Sro 11 Maj, 2005 21:56
Witam cięSPIDER bardzo sedecznie na forum.
Co do strony to jest bardzo fajna jedyne co mi przeszkadzało to kursor. Myślę, że jutro będę mógł ocenić dokładniej i konstruktywnie skrytykować bo dzisiaj to jestem wykończony i nie chce mi się teraz przeglądać wszystkich podstron.
P.S. Zapomniałem dodać, że miałeś fajny pomysł z tym deszczem.
tAboon - Czw 12 Maj, 2005 07:55
bardzo fajna stronka, milo zrobiona, najbardzije podoba mi się zakladka LUDZIE. Ta brzoza z nazwiskami mnie poruszyla. Fajnie to jest zrobione.
JuRgEn - Czw 12 Maj, 2005 08:38
tAboon napisał/a: | Fajnie to jest zrobione. |
Piekna w swej prostocie...nic dodac nic ujac...oby tak dalej
tAboon napisał/a: | Ta brzoza z nazwiskami mnie poruszyla. |
zgadzam sie- zrobiles ta strone dobrze.
Moja ocena 4+ za prostote wykonania i ciekawie dobrane zdjecia.
PS.Zmienil bym to co lata za kursorem w kursor
tofik - Czw 12 Maj, 2005 11:30
Dobrą stronę mocy w tej stronce wyczówam....
Popracuj jeszcze troszkę nad całą otoczką i klimatem a będzie git
Pozdro Tofik
maribt - Pią 13 Maj, 2005 21:53
Witam
1. dolna belka nie dopasowana do buta
2. jak już wcześniej wspominałem coś musisz zrobić z kursorem
3. tekst na głównej stronie trochę męczy oczy
4. to chyba tyle
Mariusz - Wto 14 Cze, 2005 20:06
A ja mam pytanko związane z ksiegą gosci : domyslam sie ze to pliczek php ładowany z zewnątrz,czy mógłbys napisac jak załadowac taki pliczek php do swisha ? czy cała stronka zrobiona w swishu musi byc na koncie obsługującym php czy wystarczy sam pliczek php ?pytam bo chciałbym w połaczeniu z panelem admina,który udostepnił Nugatt zrobic cos w rodzaju aktualizacji na stronie- tj tylko ja wchodze do "ksiegi gosci" z poziomu przeglądarki po zalogowaniu i wpisuje aktualny tekst,który jest widoczny na stronce-to byłoby naprawde przydatne..w dwóch słowach: chodzi o to abym tylko ja mógł sie wpisywac w "ksiedze gosci", nikt wiecej
Pozdr
Chopin - Wto 14 Cze, 2005 20:25
Miałem kiedyś takie buty tylko, że w lepszym stanie - ale polecam - są świetne .
nugatt - Wto 14 Cze, 2005 20:40
plik php musi być na serwerze z php. jak ładować znajdziesz w pliku guestbook.swi. w załączniku jest moja ksiega gości. to jest zmodyfikowana księga gości z www.swish-tutorials.com . ja wyrzuciłem z niej parę rzeczy i dołożyłem lepsze przewijanie i mój layout. jak bedziecie jej używać to zmieńcie wygląd.
GuestBook.php - dodawanie wpisów i wyświetlanie (użyj tego do dodawania wpisów)
2.php - wyświetlanie (zedytuj guestbook.swi - wyrzuć dodawanie i będziesz miał tylko wyswietlanie)
//uwaga najnowsza wersja księgi gości znajduje się na www.swishmaxxx.prv.pl
Mariusz - Wto 14 Cze, 2005 21:13
Przydatne,dzieki
|
|