|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Moja strona w SWiSH-u - Do oceny
djdelphen - Sro 14 Mar, 2007 16:28 Temat postu: Do oceny www.dj.to.pl
fox22 - Sob 07 Kwi, 2007 05:39
Hmmm ogólnie rzecz biorąc stronka zrobiona dobrze... ale jest kilka rzeczy do poprawy ...
1. W dawnload niby wszytko oke ale jak najeżdzasz na tytuł piosenki to wylewa się na zoomie poza ramkę , mi to akurat się rzuca w oczy, wiec albo pomniejsz czcionkę wyjsciową albo zmniejsz zooom po najechaniu ...
2. W menu po lewej jak w pionie masz napis "menu" "e" zjedzone i słabo widoczny ten napis ...
3. W linkach za mała czcionka , choć lubię miniaturyzację to ta jest za mała i mało czytelna, poza tym po najechaniu daj inny kolor bo ten bronz utrudnia widocznosć
4. Hmm.. Jeszcze ten player ... funkcojonalny - fakt, prawie jak winamp Ale jakąś szatę graficzną bym mu dał bo taki jałowy jest i odznacza się trochę
5. ogólnie w narożnikach bym coś wrzucił w tle bo strasznie mi tam pusto.. nie ma na czym oka zawiesić ...
6. Kolor czcionki przycisków "szary" bez najechania też zjaławia dla mnie stronę, może czarny zrobić ? Byłoby wyraźniej ... Albo napisy w obrysie ...
7. Jeżeli chodzi by radio się wyróżniało trochę to z tego brązu po najechaniu dałbym np. czerwony Podkreśliłoby to jego odrębność
Nie chcę się czepiać ale możliwe, ze moje laiczne uwagi będą trafne
|
|