|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Hyde Park - Spowalnia cz do szybkich komputerów
tAboon - Wto 10 Maj, 2005 21:06 Temat postu: Spowalnia cz do szybkich komputerów Czy spotkał sie ktos może z rpogramem spowalniajacym szybkie komputery (tzn wszysctko co jst szybsze od Pentium 200MHz). Dokładnie chodzi o cos pod Turbo Pascala 7.0
JuRgEn - Sro 11 Maj, 2005 17:00
Mozesz sprecyzowac zadanie programu?
(bo jakos nie rozumie)
tAboon - Czw 12 Maj, 2005 07:26
Obiło mi się o uszy, że dla szybkich komputerów potrzbny jest jakiś spowalnad do kompa, aby programy dosowe mogły sfobodnie pracować, a w szczególności TP 7.0 .
JuRgEn - Czw 12 Maj, 2005 09:24
Ekhem:
Jesli masz windows 98 to nie sa potrzebne zadne takie wynalazki.
Ale ty pracujesz z XP to mozesz miec pewne problemy i nie pomoze w tym zaden spowalniacz...
PS.Chodzi Ci wogle pascal ?
tAboon - Czw 12 Maj, 2005 09:53
uruchamia się, ale strasznie mi się wtedy system tnie to raz. dwa jeśli przejdę kilka linii w dol w ktorych wpisuje ajkieś komendy i chce wrócić wyżej to zaznacza mi tekst w całości. Kompiluje wszytsko dobrze, uruchamianie teog co napisalem tez nie jest zbytnio utrudnione. Alegryzie sei z systemem i przy wracaniu zaznacza mi tekst przez co skopiowanie czesci kodu z środka programu jest awykonalne.
JuRgEn - Czw 12 Maj, 2005 09:58
Kliknij na plik *.exe prawym i :
Kod: | Wlasciwosci>Uruchom w trybie zgodnosci z Windowsem 98 |
powinno pomoc .
maribt - Czw 12 Maj, 2005 10:00
... albo przeżuć się na C++
tAboon - Czw 12 Maj, 2005 10:09
JuRgEn napisał/a: | Kliknij na plik *.exe prawym i :
Kod:
Wlasciwosci>Uruchom w trybie zgodnosci z Windowsem 98
powinno pomoc . | Powinno ale nie pomaga
maribt napisał/a: | ... albo przeżuć się na C++ | hehehe słuszna koncepcja założen, ale ja zaliczenie w czerwcu będe miał z Pascala a nie z C++ i tu jest rpoblem
SPIDER - Czw 12 Maj, 2005 11:52
pascala mialem dawno , ale pamietam ze patch na szybkie kompy byl potrzebny
przegladnalem dysk i znalazlem cos co nazywa sie tp7 patch wiec jak chesz to moge na maila wyslac.
/ C# i tak przebija wszystkie inne
tAboon - Czw 12 Maj, 2005 12:03
podeslij jesli mozesz, wieczorkeim lookne czzy cos pomoglo
tAboon - Pią 13 Maj, 2005 07:30
Niestety nie pomogło
|
|