SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - MENU po raz kolejny

Obcy - Sob 10 Lut, 2007 13:48
Temat postu: MENU po raz kolejny
Jako iz jest to moj pierwszy post na forum chcialem powitac i prosic o wyrozumialosc.
Ale do rzeczy: jest sobie MENU troszke bardziej rozbudowane. Generalnie jakos to wszystko dziala poza rollOut. Mianowicie nie mam pojecia jak zrobic aby po zjechaniu mysza z pod menu (tego na czerwonym kwadracie) znikalo ono. W sumie jesli dodam skrypt onrollout do czerwonego kwadratu to po zjechaniu dziala ale...... przestaje dzialac kolejne podmenu (czyli nie rozwija sie podmenu dzieci) normalnie nie wiem co namieszalem :oops: . Ale jak mowie zaczynam swisha dobpiero i mam problemy wieku dzieciecego. TUTAJ podaje plik *swi gdyby ktos zechcial zerknac i powiedziec jak to rozwiazac to bede wdzieczny

RESPECT :D

Slayerek - Nie 11 Lut, 2007 23:15

witam przesyolam pliczek:) zrob doklaniej a bedzie tak jak chcesz miec :)

[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 23:17 ]
eh cos nieche mi zaloncznika dodac, ogole irobilem to tak ze na calej glownej oprocz przyciskow zrobilem jeden przycisk i mu dalem opcje ze po najechaniu wraca do pierwszej sceny, wiec jelis normalnei klikasz na przysick rozwmija ci sie okienko z przyciskami to po nich "jezdzisz" tak jak mialem a jezeli wyjdziesz poza (obszar przycisku na calej stronce) to przenosi Cie to pierwszej sceny :) mam nadzieje ze pomoglem

Obcy - Pon 12 Lut, 2007 15:32

Slayerek napisał/a:
witam przesyolam pliczek:) zrob doklaniej a bedzie tak jak chcesz miec :)

[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 23:17 ]
eh cos nieche mi zaloncznika dodac, ogole irobilem to tak ze na calej glownej oprocz przyciskow zrobilem jeden przycisk i mu dalem opcje ze po najechaniu wraca do pierwszej sceny, wiec jelis normalnei klikasz na przysick rozwmija ci sie okienko z przyciskami to po nich "jezdzisz" tak jak mialem a jezeli wyjdziesz poza (obszar przycisku na calej stronce) to przenosi Cie to pierwszej sceny :) mam nadzieje ze pomoglem

Dzieki za pomoc, naprowadziles mnie na rozwiazanie i masz u mnie za to punkciorka

RESPECT :-D=

OffTopic
Jestem z Supraśla :P

Slayerek - Pon 12 Lut, 2007 16:30

ehhe spoko. co du suprasla to sie tam ucze ;)