SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - TARGET RESEARCH

Mackas - Czw 08 Lut, 2007 19:34
Temat postu: TARGET RESEARCH
http://tmggroup.com/research/index.html

Stronka stworzona dla firmy zajmującej się badaniami marketingowymi. Ocencie jak Wam się podoba :)

mielu - Czw 08 Lut, 2007 20:33

witam

Delikatna, bez wodotrysków :) czyli ok, ale u mnie na laptopie nie wszystko jest widoczne (rozdzielczość 1280x800)na przykład klienci oraz dolne pozycje menu w narzędziach przy rozwiniętych "metodach jakościowych"(może scroll), a na dużym kopie juz ok

nugatt - Czw 08 Lut, 2007 20:44

fajna, fajna, ciekawe rozwiazania tylko czcionki mało widoczne (menu górne i boczne)
maribt - Nie 11 Lut, 2007 04:22

Faktycznie czcionki są mało czytelne ale cały projekt na wysokim poziomie! Ja zrobiłbym jeszcze te chmury z tyłu ruchome i drzewko bez tego białego gradientu.
P.S. Dzięki tobię Mielu mógł sie pochwalić, że ma laptopa :)

tofik - Pon 12 Lut, 2007 19:02

Słuchajcie muszę powiedzieć że u mnie na laptopie całkiem fajnie wygląda :)
a tak na poważnie to naprawdę dobra stronka ... gratuluję

Witam po długiej nieobecności na forum....

Pozdro Tofik

Slayerek - Wto 13 Lut, 2007 23:58

stronka fajna ;) mzna przyczepic sie tylko do ludzikow:P paru jest takih co po drzewach chodzi :)
Mackas - Pią 16 Lut, 2007 11:59

Dzięki za Wasze opinie. :-D=
Długo się głowiłem jaką czcionkę mogę wstawić w buttonach, ale niestety większość rozmazuje się pod SWiSH :/ (poza verdana).
Może macie jakieś propozycje?

Pozdr

roland - Pią 16 Lut, 2007 12:05

Mackas napisał/a:
Długo się głowiłem jaką czcionkę mogę wstawić w buttonach, ale niestety większość rozmazuje się pod SWiSH :/ (poza verdana).
Może macie jakieś propozycje?
Pozdr

Czcionki pixelowe

qncept - Pią 16 Lut, 2007 12:18
Temat postu: Slayerkowiu po bandzie :P
Slayerek napisał/a:
stronka fajna ;) mzna przyczepic sie tylko do ludzikow:P paru jest takih co po drzewach chodzi :)

A skąd wiesz może to peyotlowa wizja, a może oni od Darwina, eh ja jeszcze z drzewa nie zlazłem ... po prostu dobrze mi i sruuu.
Sajt fajny bo minimalizm widoczny - dużo oddechu, kolorystyka nawet nawet, brakuje tylko jakiegoś dźwięku ale to chyba da radę zrobić - co nie?
Aha mała dygresja - na moje w dziale "Klienci" loga powinny być oryginalne tzn. w kolorach w końcu to ich znaki firmowe ... a później bym dał efekt czarno-białości po najechaniu kursorem - wiesz mogą się do tego przyczepić >>> a po co Ci niepotrzebny Szaszor czy też Maganga :-)