SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - nie wiem co sie dzieje jakis blad

romekrtk - Pią 06 Maj, 2005 21:47
Temat postu: nie wiem co sie dzieje jakis blad
mam taki problem zrobilem strone w swishmax niby wszystko dobrze w programie dziala jak zamieniam na swf wlaczam laduje sie ok.. ale jak wybieram jakąs koleją podstrone (scene) całe okno przegladarki sie wylacza.. to ta strona jak by ktos mniej wiecej wiedzial ocb to niech napisze w czym klopot lub ewentualnie poda maila to przesle swi.. pomocy:)
bulion - Pią 06 Maj, 2005 23:15

a zobacz czy nie masz do czegoś przypisanego jakiegoś skryptu który odpala tą stronę przy jakiejś akcji?
romekrtk - Pią 06 Maj, 2005 23:23

z tego co sprawdzalem niema zadnego scryptu ktory niejest potrzebny i ktory by takie cos robil:/
maribt - Sob 07 Maj, 2005 02:01

Witam

Włącz animację w swishu i sprawdź i sprawdź czy po naciśnięciu tego buttona nie pojawiają się żadne błędy w zakładce Debug

romekrtk - Sob 07 Maj, 2005 09:17

no niema nic zadneo bledu nic sie niewyswietla:(

[ Dodano: Sob Maj 07, 2005 9:37 am ]
Mniej wiecej wiem gdzie jest problem. po wykasowaniu przyciskuw do przesuwania teksu dziala normalnie... ale te przyciski są mi bardzo potrzebne!! co mam zrobic:( przyklad bez przycisków http://romekrtk.w.interia.pl/Movie1.html

maribt - Sob 07 Maj, 2005 10:00

Jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem ale to napewno nie jest działanie jakiegoś skryptu tylko błąd w kodzie ponieważ po zamknięciu przeglądarki program chce wysyłać zgłoszenie błędu.
romekrtk - Sob 07 Maj, 2005 10:55

mozliwe.. ale co moge zrobic? ja to moge przeslac swi na maila moze ktos luknie to jest robione w swishmax
tAboon - Sob 07 Maj, 2005 12:05

jezeli masz ochote to mzoesz podeslac do mnie. zobacze co tam siedzi
maribt - Sob 07 Maj, 2005 12:15

Witam

No to podeślij też do mnie w prawdzie mam jutro komunię brata i mam mało czasu ale może luknę i coś znajdę :D

romekrtk - Sob 07 Maj, 2005 14:48

juz nietrzeba:) sam to zrobilem jakos Uffff strzaleczki wstawilem w duszki co spowodowalo ze juz strona nieznikala ale strzalek niebylo ale ich akcja nadal dzialala to zrobilem nowe bez akcji i nalozylem na stare:) i jest lait thx:)
maribt - Sob 07 Maj, 2005 15:35

Witam

Myślę, że już można zamknąc ten temat więc to robię :) .