|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - PROFESIONALNY FILM FLASH
Kutwa - Pią 19 Sty, 2007 21:42 Temat postu: PROFESIONALNY FILM FLASH siemka, czy wie ktos jak zrobic profesionalny film flash w swishu, jak np. xiao xiao albo animator vs animacja? help znam dobrze flash 8 i srednio swisha
stefcio - Sob 20 Sty, 2007 12:43
To jak znasz dobrze f8 to w czym problem??
Max studio 3d czy jakos tak.Tam mozna robic takie sparwy.A w swishu??Moze as?Bo raczej efektami move i innymi to niezabardzo
romekrtk - Sob 20 Sty, 2007 13:53
no wlasnie znasz dobrze f8 to juz sam powinienes wiedziec jak takie cos zrobic co nie?
Kutwa - Sob 20 Sty, 2007 14:39
Właśnie oto chodzi, ze to nie jest tak prosto.Musiał bym rysować każdy ruch a to wychodzi niewyraźnie, inni robili przestawianie lini ale ja nie wiem jak..
myślałem, że : mi pomoże, ale cóż
romekrtk - Sob 20 Sty, 2007 15:23
w swishu takie cos bys musial robic wszystko na piechote wiec czy jest w tym ses i napewno mial bys wiele problemow z niektorymi efektami ,
Kutwa - Sob 20 Sty, 2007 18:58
we flashu tez na piechtę!! help plis
stefcio - Sob 20 Sty, 2007 19:30
Ja radze w flashu.Jak ogarniasz go to juz jest sukces!!Ja mam flasha ale nijestem w stanie sie przestawic ze swisha.W f8 masz duzo lepsza grafika i opcje + edycja
nugatt - Sob 20 Sty, 2007 20:32
Kutwa napisał/a: | siemka, czy wie ktos jak zrobic profesionalny film flash w swishu, jak np. xiao xiao albo animator vs animacja? | to chyba będzie pytanie roku.
może dużo pracy, wysiłku, talentu i trzeba bardzo chcieć
stefcio - Sob 20 Sty, 2007 21:52
swięte słowa
Ja jestem troche słomiany ogien i w tym problem mój jest:(
|
|