SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - www.clubfitness.rybnik.pl - moje najnowsze dziecko.

grave - Pon 08 Sty, 2007 17:19
Temat postu: www.clubfitness.rybnik.pl - moje najnowsze dziecko.
Witam przedstawiam najnowszy projekt wykonany w swishmaxie. Napiszcie jak to odbieracie, co was razi i co może sie podobać.

www.clubfitness.rybnik.pl

Pozdrawiam
Grave :D

nugatt - Pon 08 Sty, 2007 19:25

spoko, spoko. ten suwak jakby nie schodził do dołu. ja bym go wziął do końca. w sumie taki sam macie na www.drafting.pl . ten wjazd podstron - jak dla mnie brzydko zachodzi na menu.
ps. mam nadzieję, że klient wybierał kolory :)

Seb - Pon 08 Sty, 2007 20:31
Temat postu: Re: www.clubfitness.rybnik.pl - moje najnowsze dziecko.
grave napisał/a:
Napiszcie jak to odbieracie, co was razi i co może sie podobać.(...)
Pozdrawiam
Grave :evil:

hehe to musiało być fajne zlecenie :D

co razi i co się moze podoba

szary i fitness.. ciekawe wyzwanie ... gdzie ta tęcza pięknych pań :D jeśli szary to przynajmniej od prawej do lewej pasek rastasafaraj ;)

ramka która nachodzi na menu ( efekt fajny i grałby jeśli już coś by bylo i to rowijało się z jakiegoś punktu który jest widoczny, w tym przypadku wolałbym aby działał w swoim oknie chyba że zastosowałbyś jakoś trójwymiar, tło menu rozmazane lub jakby ładowało się już z jakiejś)

wgrywane fotki (niech zasłania całość i nie wystają napisy pod spodem, albo pop upy- btw. podoba mi się robienie stron i focenie takich fajnych pop doop w akcji umięśniania, odtłuszczania, dobrej zabawy i skaczących bamboocha :) -gratuluję fajnego zlecenia )

odwrócony napis body space fotki skoro jest to ich sprzęt więc nazwę warto też dać w dobrym stylu bez lustra-PS ;)

evil w podpisie :evil: (czy nie lepiej zastąpić emota smile? bo ani to zachęca ani nie wiem o co kaman :) )

jak na aerobic daję w wyobraźni więcej czadu, dynamiki i ruchu

a wycięcie też w peenga takie sobie i można by to jakoś zmiękczyć w niektórych, bo pięty jakby nieoskrobane ze skórek i cellulitis mocny, ale nie na paniach tylko fotoszop jakiś takiś niekonkretnyś. boję się patrzeć na 1024 rozdzielczości :)
podobają mi się niektóre foki pań :)

na pewno milo spędzony czas przy fotografowaniu, stronka ok, ale wiem że potrafisz lepiej stąd odpowiedź pełna na to co razi a co podoba ;)

czy satysfakcjonuje taka? :)

nugatt - Pon 08 Sty, 2007 21:46

romantyczna randka -> ekekt murowany
ps. nawet nie śmiem myśleć co to zabieg czekoladowy albo "złoty"

grave - Wto 09 Sty, 2007 18:53

Seb napisał/a:
evil w podpisie (czy nie lepiej zastąpić emota smile? bo ani to zachęca ani nie wiem o co kaman )
Seb już się poprawiłem, jestem od teraz nowym, miłym człowiekiem ;)

Seb napisał/a:
czy satysfakcjonuje taka?
każda zła czy dobra satysfakcjonuje, że wogóle ktoś to czyta ;)

nugatt napisał/a:
romantyczna randka -> ekekt murowany
ps. nawet nie śmiem myśleć co to zabieg czekoladowy albo "złoty"
$nugatt nie słyszałeś nigdy o "złotym deszczu?" ;)
Seb - Wto 09 Sty, 2007 23:09

oby nie na klawiaturę OO(
nugatt - Sro 10 Sty, 2007 10:36

dobra starczy zboczuchy.
preloader mnie się nie podoba:
czarna czcionka
po co te kilobajty

JuRgEn - Czw 11 Sty, 2007 13:32

Zachodzenie animacji na menu,
ciemne kolory- mało pasują do tematyki- uświadomcie sobie to że taka strona ma być reklamą firmy i ma zachęcić klientów,
nachodzenie na siebie sprajtów:

te swoiste pop-up też nie wyglądają za ciekawie przy ładowaniu:

do tego wszystkiego dochodzi słaby suwak i preloader
logo też zrobiłeś sam ?
tak czy inaczej nie podoba mi się- wygląda jak 2 odwrócone nike

dla mnie słabo

grave - Sob 13 Sty, 2007 10:45

JuRgEn napisał/a:
ciemne kolory- mało pasują do tematyki- uświadomcie sobie to że taka strona ma być reklamą firmy i ma zachęcić klientów,

To tylko Twoja obiektywna ocena, widzę ,że kolega wyznacza pewne standardy w projektowaniu stron, skoro tak pewnie jesteś profesjonalistą, więc nie ciągnę tematu bo niemam o tym pojęcia.

JuRgEn napisał/a:
nachodzenie na siebie sprajtów:

Jeszcze mi się nie zdarzyło nachodzenie na siebie spritów jak podałeś w przykładzie, animacja jest oparta o levele więc przy wczytywaniu kolejnego wszystkie zostają wyładowane. Chyba, ze zrobiłem gdzieś jakiegoś buga którego nie zauważyłem. Pod jaką przeglądarką to występuje?

JuRgEn napisał/a:
logo też zrobiłeś sam ?

Logo zostało dostarczone przez klienta.

Dziękuję za opinię i pozdrawiam.
Grave

qncept - Nie 14 Sty, 2007 20:39

Stronka hiperanaboliczna, fajny efekt obrazkowy - ćwiczta i bądźta kul :-)

maribt - Nie 11 Lut, 2007 04:53

Generalnie w porządku jednak bardzo mnie razi ten prostokąt w którym pojawia się tekst, jest brzydki i ma beznadziejny efekt wejścia
Slayerek - Nie 11 Lut, 2007 23:38

brak plynnego przejscia z jednego przycisku do drugiego ;) a ogolnie stronka przyjemna ;)
Seb - Sro 28 Lut, 2007 16:53

JuRgEn napisał/a:

logo też zrobiłeś sam ?
tak czy inaczej nie podoba mi się- wygląda jak 2 odwrócone nike

tu to ciapek.. zobacz na międzynarodowy port :) lotniczy :) mnie wcięło