|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - zaawansowane menu
mobby - Wto 02 Sty, 2007 13:27 Temat postu: zaawansowane menu witam
jak zrobic menu wedlug mnie zaawansowane?
prosze o jakies przyklady
romekrtk - Wto 02 Sty, 2007 14:55
troche malo wymagan i informacji podales.:) oto moj przyklad troche chaotyczny i niedopracowany:D ale powinienes zrozumiec mysl tworcza:D przerobiony przyklad z ksiazki RZ
mobby - Wto 02 Sty, 2007 15:26
romekrtk napisał/a: | troche malo wymagan i informacji podales.:) oto moj przyklad troche chaotyczny i niedopracowany:D ale powinienes zrozumiec mysl tworcza:D przerobiony przyklad z ksiazki RZ |
no wlasnie takie menu tez potrafie zrobic ale nie o to chodzi.. w Twoim przykladzie jest ten sam problem z czym nie moge sobie poradzic a i u Ciebie tez jest moj problem.. po kliknieciu na silos pojawia sie dolne menu ale kiedy chcesz na niego najechac znika wlasnie o ten problem mi chodzi, znikajace podmenu.. jak zrobic aby podmenu bylo widoczne i do tego abym mogl wybierac w nim kilka dodatkowych menu?
romekrtk - Wto 02 Sty, 2007 18:38
aa myslalem ze to dolne to ma byc tylko podpis a nie dodatkowe menu:) napisz jeszcze raz ale ciut dokladniej bo w sumie to co mowisz (chyba) to z tego menu tez da sie smialo zrobic:D
mobby - Wto 02 Sty, 2007 19:54
romekrtk napisał/a: | aa myslalem ze to dolne to ma byc tylko podpis a nie dodatkowe menu:) napisz jeszcze raz ale ciut dokladniej bo w sumie to co mowisz (chyba) to z tego menu tez da sie smialo zrobic:D |
ok wiec tak: tak jak widzisz na grafice ktora zalaczylem w pierwszym poscie jest pole czerwone z tekstem i ponizej fotka silosow.. kiedy chce najechac na czerwone pole i silosa to chce aby pojawialo sie pod spodem menu w ktorym bede mogl wybrac np 3 linki do wyboru.. tak jak jest teraz ale zeby dolne menu nie znikalo tylko bylo caly czas aktywne mam nadzieje ze dobrze opisalem problem.
romekrtk - Wto 02 Sty, 2007 22:39
moze to ci bedzie bardziej odpowiadac
mobby - Sro 03 Sty, 2007 00:23
romekrtk, IDEALNE!!!! o to wlasnie mi chodzilo teraz dzieki Twoim przyklada bede mogl dokonczyc temat.. Bardzo Ci dziekuje za swietna pomoc!!!! oby wiecej takich ludzi tutaj! Pozdrawiam
Mobby
|
|