|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Efekt Lamp Błyskowych Pojazdów Uprzywilejowanych
paramedic - Nie 24 Gru, 2006 11:33 Temat postu: Efekt Lamp Błyskowych Pojazdów Uprzywilejowanych Witam Serdecznie!
Potrzebuję w pilnym trybie przerobić zdjęcie karetki tak aby jej niebieskie światła błyskowe zaczęły świecić. Mam do dyspozycji program SWISHmax.
Podobny efekt można zaobserwować na stronie www.ratmed.pl w prawej, górnej części ekranu.
Jestem bardzo początkującym użytkownikiem tego programu. Czy mógłby być ktoś z Państwa tak uprzejmy i napisać mi po krótce jak należy wykonać taki efekt?
Niech to będzie taki prezent świąteczny Bardzo mi na tym zależy. Liczę na Państwa profesjonalizm i dobrą wolę. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam!
Seb - Nie 24 Gru, 2006 12:56 Temat postu: Re: Efekt Lamp Błyskowych Pojazdów Uprzywilejowanych jeśli chodzi o efekt na ratmed..
są to niebieskie shape'y z radialnym gradientem z alpha% zrobioną przezroczystością z użytymi efektami fade out fade in i jakieś białe pierdułki też moze shape'y jako błysk wewnętrzny..
do wyjaśnień używaj szukaj
5 min roboty Mistrzu.
romekrtk - Nie 24 Gru, 2006 13:05
Nom 5 lub nawet mniej:D masz przykład:)
http://www.ratmed.pl/ na tej stronie zrobiono to smiesznie blyski sa osobno niz poswiata niebieska:P
Seb - Nie 24 Gru, 2006 13:07
hahaha no nie mów że zrobiłeś bolida poldolota
Mistrzu ukłony 4U
[ Dodano: Nie 24 Gru, 2006 13:10 ]
-nic tylko dodać jeszcze efekt dzwiękowy z pojazdów "family frost"
|
|