|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Problem z odtwarzaniem w przeglądarce
hakeryk - Sro 13 Gru, 2006 14:02 Temat postu: Problem z odtwarzaniem w przeglądarce Mój problem jest następujący - zrobilem sobie animacje we flashu, w programie ona ładnie sie odtwarza, gdy biore tes in player, także ładnie sie odtwarza... problem występuje gdy zapisuje lub próbuje przetestować animacje w przeglądarce - firefox nic nie wyswietla, explorer z dysku nawet próbuje ładować plik i robi to i robi bo pisze trwa otwieranie welcome.swf itd ... a przeciez plik zajmuje niecale 130 kb. PRosze co zrobić? animacja to 6 obrazkow nastepujących po sobie i texty takze nastepujące po sobie. Do kazdego obrazka przypisany jest inny link do innej strony itd... ale czego to nie chce w browserze chodzić?
nugatt - Sro 13 Gru, 2006 18:46
chyba nie przeczytałeś regulaminu forum i tematów przyklejonych
hakeryk - Czw 14 Gru, 2006 05:42
nugatt napisał/a: | chyba nie przeczytałeś regulaminu forum i tematów przyklejonych |
Nie czytałem bo byłem strasznie zdesperowany ... prosze o odpowiedz....
romekrtk - Czw 14 Gru, 2006 07:24
jesli klikniesz w przegladarce prawym przyciskiem myszki w miejscu swojej animacji i pojawi sie napis Not loaded Movie to przeczytaj to: http://forum.swish.pl/vie...b0aa9143853ddd5 nastepnym razem szukaj naprawde warto:D:D
|
|