|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Prośba o pomoc...
oldmiras - Czw 23 Lis, 2006 23:10 Temat postu: Prośba o pomoc... Witam,
Niedawno stracilem ukochana suczke (bokserke) i chcialem jej zrobic stronke (www.miras.prv.pl - tu jest to, co do tej pory udalo mi sie zdzialac). Wybor padl na SWISHmaxa. Skorzystalem z przykladowego szablonu i wszystko bylo super ... do momentu kiedy zapragnalem polaczyc ze soba czesci od 2 roznych szablonow.
Mam pytanie: czy ktorys z kolegow (kolezanek) bylby w stanie mi pomoc i zasugerowac cos, powiedziec co robie zle i co powinienem zrobic. Chodzi o to, ze po odpaleniu stronki automatycznie pokazuja sie efekty, ktore sa w pozycji pierwszej menu. Powinny sie pokazac dopiero PO WYBRANIU tej pozycji z menu. Siedze nad tym kilka dni i juz wszystkiego probowalem, no niestety nie umiem sobie z tym poradzic. Prosze pomozcie mi. Jesli bylby ktos tak laskawy mi pomoc to wiecej szeczegolow oraz to, co do tej pory zrobilem przesle mu mailem. Bede bardzo zobowiazany, pozdrawiam
Seb - Pią 24 Lis, 2006 02:34
to smutne
wiesz. pewnie chciałbyś coś innego dać o Wiki na starcie, rozumiem
więc może po prostu jest tam opcja odpalania on frame coś tam i dlatego ładuje bądz scena jest pierwsza aktywa, więc albo to wykasuj albo daj sobie inną scenę na dzień dobry z tym co chcesz umieścić o WIki
w sumie jeśli nie będziesz potrafił sobie z tym poradzić i jeśli chcesz to wrzuć mi to na skrzynkę smateusiak@tlen.pl bo widzę tam działającą księgę gości a nad tym jeszcze nie siedziałem i pokażę Ci jak to mozna rozwiązać, więc Ty masz to działąjące dzięki temu, forumowiczów nie będę gnębił o księgę gości a ja.. miał przykład jak ją wykonać:)
dzięki temu nie będziesz zobowiązany jak zobowiązałeś się w poście i wszyscy będą happy
pozdrawiam, seb
|
|