|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - audioplayer
fifi - Sro 22 Lis, 2006 14:35 Temat postu: audioplayer witam
problem dla was pewno banalny ale ja utknołem i szukam pomocy
więc tak moja strona składa się z preloadera i 4 scen jak ,i gdzie mam wstawić audioplayera żeby działał we wszystkich scenach oprócz preloadera ?
Seb - Czw 23 Lis, 2006 02:59
w głównej, która robi za background
fifi - Czw 23 Lis, 2006 09:15
jak sprawdzić która to scena główna ?
żadna nie ma zaznaczone use this scene as a bacground
romekrtk - Czw 23 Lis, 2006 13:33
a to bedzie jakies rozbudowany audio player? czy tylko odtwarzanie dzwieku? jak rozbudowany to ja bym umiescil go poza animacja glowna w osobnym pliku swf. a najlepiej nie dzielis podstron na sceny tylko na duszki wtedy zyskujesz lepsza dynamike i wiecej mozliwosci.
fifi - Czw 23 Lis, 2006 13:51
mogę podesłać plik swi na maila , a player taki jakiś prosty na dwa trzy utwory
Seb - Czw 23 Lis, 2006 17:16
święte słowa romkrtk'a,
zrób oddzielny swf- masz w tematach ładowania swf'a do swf'a
tam dać player do osobnego
i do osobnego sceny które ładujesz
tu masz przykład jak to zrobić http://swish.wodip.opole....hlight=swf++swf
fifi - Czw 23 Lis, 2006 20:41
niestety chyba mnie to przerosło ,kombinuję cały dzień i nic mi nie wychodzi
muszę zdać się na was , może znajdzie się osoba która wstawi tego nieszczęsnego playera na tą moją stronę
Seb - Pią 24 Lis, 2006 02:45
fifi napisał/a: | ...może znajdzie się osoba która wstawi tego nieszczęsnego playera na tą moją stronę |
ok:) ja:) za jedyne 5 i pół ojro :]
powiem Ci chłopie lub kobieto bo nick: "fifi" to takie pieszczotliwe i nie rozróżniam czy Em czy Ka więc sorry- ale sam rozumiesz że jakbym dał sobie na imię mimo ze mogę już świadomie wybierać ksywkę sysy to byłoby to niedefiniowalne, napiszę Ci więc, że swojego czasu czekałem bite 3 dni udając że robię swoją drogą to o co mi chodzi i czekałem aż ktoś mi napisze jak załąćzyć swf do jeb..nego swf'a i krew mnie zalewała i miałem pot na plecach i chciałem już monitor opluć, adminów którzy to potrafią i innych expertów i tak ich nabluzgać ze głowa mała
aż w końcu pomyślałem K..wa.. skoro oni zrobili a wtedy czekałem na odpis długo i nie bylo nikogo= grrr= tak się wk..łem ze sam doszedłem..
wiesz jak to jest gdy Twoj partner bądz partnerka- fifi nadal nie wiem kim jesteś
jest obok Ciebie a ktoś ma to zrobić za Ciebie mimo ze instrukcje znasz...
dzialaj lub płać
jakby co smateusiak@tlen.pl
a adminów i expertów cenię i szanuję i jestem im kurewnie wdzięczny, że dali mi taką odpowiedz, bo rozwiąznie było podane, wystarczyło poszukać i tego się nauczyć:)
juss umiem
więc.. jedyne 5 i poł ojro w promocji przedświątecznej
moze ktoś to zrobi taniej...
fifi - Pią 24 Lis, 2006 09:36
@seb
na początku po przeczytani twojego postu po prostu sie wkur...
bo naprawdę nie siedziałem tak jak ty tu cytat"swojego czasu czekałem bite 3 dni udając że robię swoją drogą to o co mi chodzi i czekałem aż ktoś mi napisze jak załąćzyć swf do jeb..nego swf'a " tylko kombinowałem jak umiałem , w końcu czasem trzeba umieć się przyznać do porażki i zwróciłem się na forum z moją prośbą.
jednak odzew był mizerny ,a twój post jednak mnie zmobilizował i wyobraź sobie jednak dałem radę
Dlatego naciskam pomógł -właśnie za to że mnie zmotywowałeś
Ps. co do nicku - jestem facetem -wszyscy tak od lat do mnie mówią i wcale mito nie przeszkadza , fi jak wiesz ze szkoły to średnica ,reszty się domyśl
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 09:52 ]
@romekrtk -THX
można na ciebie liczyć -wielkie dzięki
Seb - Pią 24 Lis, 2006 19:10
służę na przyszłość stosując techniki super militarne które jak widać działają
|
|