|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - IMPORT SWF
adamsiedlce - Pią 17 Lis, 2006 07:51 Temat postu: IMPORT SWF Witam!
Mam plik SWF otrzymałem meilem ( nie wiem w jakim programie zrobiony) i chcę go otworzyc w Swishmaxie! Pojawia się okienko z wyborem kilku opcji(zaznaczanie kawdracików)Nie wiem które mam zaznaczyć. Kombinowałem troszke ale nie udaje mi sie tego zaimportować poprawnie ! Importują się różne rzeczy ale nie wyglada to tak jak powinno. Prosze o pomoc
lord_Weiss - Pią 17 Lis, 2006 09:53
Witaj,
Niestety - jeżeli nie posiadasz pliku wykonywalnego o rozszerzeniu .swi nic nie zrobisz - pozostaje Ci ponowna zabawa ze swishem. Ewentualnie możesz spróbowac zmienić rozszerzenie pliku .sbk na .swi i otworzenie go w swishu - oczywiście jeśli takowy plik masz. powodzenia
Seb - Pią 17 Lis, 2006 09:56
lub poproś o plik .swi aby przesłali Tobie emilem:)
adamsiedlce - Pią 17 Lis, 2006 10:03
Czyli niestety nic nie zrobię!Mam tylko SWF. dzieki za odpowiedzi. Ale nasunęło mi się drugie pytanie! mam Swishwideo który tworzy z plików np avi pliki SWF. Czy tak stworzony plik SWF zaimportuje do swishmaxa
jovan - Pią 17 Lis, 2006 12:34
Możesz spróbować programem Flash SWF Decompiler on rozpakuje ten plik lub imprortuj bezpośrednio do Swisha .
http://www.sothink.com/
romekrtk - Pon 04 Gru, 2006 21:36
swish moze ci odczytac SWF ale tylko jako animacje wiec uzyte tam scrypty i niekiedy efekty niedzialaja poprawnie .. swisch widzi to jako film.. i tyle.. ta metoda mozesz tylko uzyskac dostep to obrazkow. ktore zostaly uzyte.
|
|