|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
Moja strona w SWiSH-u - [strona domowa] Giuliano della Rovere
rovere - Czw 16 Lis, 2006 00:24 Temat postu: [strona domowa] Giuliano della Rovere www.rovere.ovh.org
Witam serdecznie
Jestem dosć młody i nie zawsze wszystko co robiłem było "fajne", ale nareszcie udało mi się zrobić coś, co mnie satysfakcjonuje.
Jak ocenicie moją stronę domową, co się Wam w niej nie podoba, co wymagało by poprawy lub ulepszenia...?
Linki nie są zrobione, więc nie działa odnośnik...
--
Ach i przy okazji jeszcze jedno pytanie jeśli można. Mam problem z jednym javascript który otwiera nowe okno... mam 6 takich skryptów, zmieniają się w nich tylko ścierzki plików html, wszytsko jest dobrze w skrypcie bo sprawdziłem. No i jeden z tych skryptów nie otwiera mi okna (w IE - w firefoxie nie otwiera wogóle jeśli nie dodam adresu strony do listy tych, z których moga wyskakiwać pop-upy)... konkretnie nie działa: dział Poezja 5 ekranik (jazz of...)
grave - Sob 18 Lis, 2006 22:58
ogóle wrażenie, mała jakaś ta strona w sensie mały obszar animacji. W pierwszym linku, czcionka zbyt blada.
Moim zdaniem powinieneś przyspieszyć trochę efekty, żeby nie trzeba było zbyt długo czekać na pojawienie się treści.
Pozdrawiam
Grave
|
|