|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Zegarek
stefcio - Sob 14 Paź, 2006 17:59 Temat postu: Zegarek Takiego zegarka jeszcze nie bylo na forum
Jest to versja alfa gdzie samemu trzeba wpisywać czas , ale zasada jest:D
nugatt - Sob 14 Paź, 2006 18:54
no i co dalej?
wpisałem godzinę i tak zostało. niezły zegar
stefcio - Sob 14 Paź, 2006 19:28
no on jeszcze nie pokazuje czasu ale chodzi mi o samą zasadę
nugatt - Nie 15 Paź, 2006 15:39
aha. o to zrób tak zeby po wpisaniu był przycisk ok. i wtedy czas startuje. ktoś ma pomysł na zastosowanie tego?
Seb - Nie 15 Paź, 2006 16:01
dobry patent na leczenie schizofrenii paranoidalnej
lub jej pogłębienie
oczywiście jeśli czas ruszy po zastosowaniu batonu odpalającego
33:99...
to nie jest już zegar
kolejne pomysły?
stefcio - Nie 15 Paź, 2006 17:28
Niemożecie skapować , że to jest tylko patent wg mnie na wyświetlanie tych cyf!!!!
Funkcje zegarka można dorobić samemu.Ja tu dalem tylko rozwiązanie graficznego wyświetlania
Mackas - Pon 16 Paź, 2006 09:17
stefcio napisał/a: | Niemożecie skapować , że to jest tylko patent wg mnie na wyświetlanie tych cyf!!!!
Funkcje zegarka można dorobić samemu.Ja tu dalem tylko rozwiązanie graficznego wyświetlania |
nugatt - Pon 16 Paź, 2006 20:31
a może zrobić z tego downclock (taki minutnik). nio nie wiem
Seb - Wto 17 Paź, 2006 00:57
do roku 2007 pozostało jeszcze 75(dni):03(h)
świetne:)
gdzie na sylwestra Panowie i Panie?
MBabelek - Wto 17 Paź, 2006 13:01
po wpisaniu jakiegos tam czasu, mozna pomysleć o wyłączeniu samoczynnym kompa ot tak dla dzieci aby za dlugo nie siedziały na stronach XXX czy czatach
BaGRoS - Wto 17 Paź, 2006 13:21
Nie ma nawet kukułki??
Seb - Wto 17 Paź, 2006 19:02
http://video.google.pl/vi...318837&q=cuckoo taką proponuję z monitora
Piotrek - Sro 18 Paź, 2006 00:02
....... tak po za tematem .....
Seb... powiedz mi lepiej jak zrobic dym unoszacy sie z kawy ktory nie wyglada jak ciuchcia w filizance. jest 1 w nocy a mnie to juz zaczyna dzialac na nerwy. nie da sie w swismaxie zrobic animacji zmiany ksztaltu pojedynczego shape, w macromedia dostawiam ksztalt, daje mu layer guide ( albo cos kolo tego) i key frame, generuje ruch i ksztalt rozciagam, ale to wszystko co potrafie w macromedi, wiec HELP ME
prezentacja cyferek naprawde ciekawa, jesli by podpiac do tego zegar, pewnie mozna by zrobic ciekawe animacje przejscia pomiedzy cyframi, zanikanie i pojawianie sie kawalkow cyfr fade in i fade out
Seb - Sro 18 Paź, 2006 00:17
yo Gość yo Piotrek
wiesz, miałem ten sam przykład robić- identycznie- kawa i dym
pomyślałem o png 2-3 obrazach z efektem move (rozciągając obrazek) lub blur out'em
wszystko w spite i powinno grać ładnie. png'i wchodzą po koleji kolejne na siebie. myślę ze ma rację bytu
ja tak zrobię- bo juz mam masę filiżanek zassanych w zajevistych rozdzielczościach z netu że.. tylko działać
nie wiem jeszcze kiedy,
tymczasem Ty Gość jeśli masz chęć baw się świetnie Ziom
|
|