|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
SWiSH Max - Formularz + przeskakiwanie filmu??!!
BaGRoS - Czw 05 Paź, 2006 13:37 Temat postu: Formularz + przeskakiwanie filmu??!! 1.Nie mogę zmienić pola tekstowego, chciałem, aby za każdym odświeżeniem był inny tekst wpisany w pole input, a po najechaniu myszką i clicku zaznaczał się cały tekst
1a.chciałbym, aby były polskie znaki
1b.myślę o wysyłaniu w sposób opisany tutaj
2.Dlaczego po najechaniu myszką i clicku na znaku ? Film odtwarza się od poprawnej klatki, robi blur i przeskakuje gdzie indziej??!!
2a.chciałbym, aby od czasu kliknięcia do czasu skończenia filmu związanego z kliknięciem nie brał pod uwagę kolejnych kliknięć czy rollOver...
EDIT:
3.fajnie gdyby można było pokazywać formularz RAZ, a po wypełnieniu, znikałby automagicznie...
[ Dodano: Pią 06 Paź, 2006 15:03 ]
Zmieniłem troszkę:
Kod: |
onLoad () {
b_random = Math.randomInt(2);
if (b_random>1) {
b_random=1
}
if (b_random==0) {
pole.text = "Co zmieniłbyś/łabyś na stronie aby jeszcze częściej kupować? Kliknij, wpisz i naciśnij znak zapytania. Dziękujemy za twoją opinie."
}
if (b_random==1) {
pole.text = "Co zmieniłbyś/łabyś na stronie aby jeszcze więcej kupować? Kliknij, wpisz i naciśnij znak zapytania. Dziękujemy za twoją opinie."
}
}
|
i zaczyna działać
Teraz potrzeba mi jak po kliknięciu w pole INPUT zaznaczyć cały tekst? No i zdziwiłem się, że bez niczego są polskie znaki...
|
|