|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Zlecenia - Zlecę krótkie korepetycje dobrze płatne.. :)
JohnLenon - Pon 02 Paź, 2006 17:00 Temat postu: Zlecę krótkie korepetycje dobrze płatne.. :) Witam, zapłace zainteresowanej osobie za pomoc z moim problemem dotyczacym wczytywanie swfa do strony.. zainteresowaną osobę proszę o maila juliusz@geokomp.pl
Delvin - Pią 06 Paź, 2006 06:40
Wielka ściema !
Gość dostał instrukcję krok po kroku, linka z przykładem i na tym się skończyło....
Teraz twierdzi że niczego nie rozumie....
Nie warto sobie tym głowy zawracać bo on tylko naciąga i nie wywiązuje się z umowy.
Ustala sobie sam godziny, po czym się wyłącza i tyle go widzieli....
szkoda gadać, w każdym bądź razie uważajcie na niego.
pozdrooofska.
JohnLenon - Pią 06 Paź, 2006 10:46 Temat postu: odp nie twierdze,że przykład który mi podałeś, jest zły, ale to zupełnie nie jest to czego oczkiwałem, zupełnie nie tego chciałem, ja prosze Cie o pomoc np, ze zrobieniem butona a Ty mi robisz logo (np) to co mam Tobie powiedzieć? mam zapłacić Tobie za coś , co zupełnie nie jest mi potrzebne? Stary, powiedziałem Tobie,ze bede o 22 a Ty przed 22 cos mi napisałeś co nie jest mi potrzebne i ze chcesz za to pieniadze, dlaczego nazywasz mnie oszustem ? Co ja Mmam Tobie napisać? Ale jeśłi nazywasz mnie oszustem, to powinieneś liczyć się ze słowami gnoju bo to są ciężkie oskarżenia.
Delvin - Sob 07 Paź, 2006 17:45
Nie życzę sobie żebyś tak do mnie pisał, a co do Twojego przykładu dostałeś dokładnie to o co prosiłeś, jeżeli sam nie wiesz czego chcesz to się nie czepiaj, licz się ze słowami - a tak w ogóle to przecież chciałeś galerię w któej by się otwierało okno po kliknięciu na miniaturę i żeby nie było to w popupie...... więc o co ci chodzi..... ??
Człowieku jeżeli się nie znasz na czymś to nie wymyślaj, dostałeś dobry opis + strona z przykładem, więc przestań tu ściemniać !!!
Zacznij się liczyć z ludźmi i troszkę więcej pokory......
pozdrawiam.
SPIDER - Sob 07 Paź, 2006 19:31
wynocha na priv
|
|