SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - SWF za diabła nie dziła w IE

Ambler - Pon 02 Paź, 2006 15:21
Temat postu: SWF za diabła nie dziła w IE
Witam

SWF działa we wszystkich przeglądarkach, po za IE, mogę sobie go naciskać aby potwierdzić a on dalej swoje.
Przeglądałem już chyba wszelkie fora na temat wyświetlania, próbowałem zmienić swf'a w patchu, ale nie chciał mi zmienić -"The patch actions are logged but the actual changes are not made".
Nie chcę zaśmiecać forum, ale nie mogę sobie z tym poradzić.
Dzięki za ewentualną pomoc.

Delvin - Pią 06 Paź, 2006 09:46

HeHe!
Mam podobny problem, jedyne co zauważyłem w tym przypadku to jedynie to że pojawił się on po zainstalowaniu najnowszych wersji przeglądarek....

nugatt - Pią 06 Paź, 2006 09:56

może nie odznaczyliście opcji "test mode"? :D
w sumie nie wiem

Tomy M. - Pią 13 Paź, 2006 08:57

Wklej dokładnie taki kod HTML jaki generuje SWISH ... szczególnie jeżeli nie jest to pierwszy obiekt flash na tworzonej stronie.
fouryears - Nie 15 Paź, 2006 12:42

Sprawdz czy nie masz w swoim swf pola tekstowego typu input. najnowsza wersja - 9 ma problemy z interpretacja plikow z taka zawartoscia skompilowanych w swish maxie.
jesli to bylo powodem problemu musisz sciagnac najnowsza wersje swish max z poprawionym bledem ;] (wersja z czerwca)

pozdro

MIA - Pon 16 Paź, 2006 18:11

hej mam podobny problem tylko ze po zinstalowaniu u mnie flashplayera 9 nie chce sie otworzyc nawet ta stronka na ktorj teraz pisze do was o co tu biega??a moja stronka http://www.guku.pl tez nie chce wszystkim zadzialac dlaczego??
nugatt - Pon 16 Paź, 2006 20:24

bo mamy flash playera 9. a ty na którejś przeglądarce masz 8 albo 7 i ci działa. tyle :)