SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

Moja strona w SWiSH-u - http://www.djjaca.prv.pl/

bulion - Pon 25 Kwi, 2005 15:12
Temat postu: http://www.djjaca.prv.pl/
Stronka ma już troche miesięcy i w zasadzie jest jedn± z moich pierwszych.
Robiona na zleconko dla kumpla.
Wiem że kiepska :P Po prostu nie mam czasu to dalsze ubajerzanie..

tylko nie zabijcie krytyk± :lol:
ps. ten baner i stat4you to nie ja wstawiłem :|

tofik - Pon 25 Kwi, 2005 17:28

i co mam Ci powiedzieć Bulionku ?? :)
wiele trzeba poprawić

bulion - Pon 25 Kwi, 2005 17:46

ojj to wiem :D :D
ale piszice co waszym zdaniem..

ogólnie to to co jest teraz jest i tak o niebo lepsze od htmlowskiej strony zrobione przez samego jace... więc i to go cieszy.

A strona jest na szybko robiona, i to dobre 5 miechów temu 8)

maribt - Pon 25 Kwi, 2005 19:38

tofik napisał/a:
wiele trzeba poprawić

oj tak, wiele :D

Sam nie wiem co bym tu zmienił ale napewno zmniejsz czcionkę w menu i dodaj jaki¶ kontur albo chociaż zmień kolor ponieważ jest nieczytelna.
Możesz jeszcze tym paskom w tle dać jaki¶ efekt, np. dodaj opacity i nadaj ruch żeby przesuwały się z różn± prędko¶ci±.
oraz jeszcze wiele drobnych poprawek.
Pozdrawiam
maribt

tAboon - Pon 25 Kwi, 2005 20:04

Podoba mi się ten kolorowy kod kreskowy jako tło, jest naprawdę wypasiony, to jest chyba EAN-13 hehehe. Ale poważnie. Przyjemnie się na to patrzy, chociaż troche raż± kolory. No i pare poprawek można by wprowadzić.
fox22 - Pi± 05 Maj, 2006 00:54

masz tam gdzie¶ co¶ nie wyskalowane :) jak sie przechodzi między podstronkami to się wszytko obsuwa o jaki¶ 1 mm ?? chyba , że to było zmiaerzone :)
maroosz - Pi± 05 Maj, 2006 06:23

tak szczerze to 2 menu mi sie wydaje niepotrzebne....zabiera przestrzen....za to podoba mi się graficznie....zmienił bym troszke tylko te odcienie pod paskami : menu, partnerzy itd...dał bym barwy jakie¶ bliższe do głównego banneru(logo) i stopka jaka¶ taka przy duza sie wydaje ale to chyba nie jest duza wada :) to tyle....
klusmen - Sro 12 Lip, 2006 19:29

strona jak strona troche za prosta... no i efekty nie raża... troche podstawowe mozliwosci Swisha