|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Moja strona w SWiSH-u - http://www.djjaca.prv.pl/
bulion - Pon 25 Kwi, 2005 15:12 Temat postu: http://www.djjaca.prv.pl/ Stronka ma już troche miesięcy i w zasadzie jest jedn± z moich pierwszych.
Robiona na zleconko dla kumpla.
Wiem że kiepska Po prostu nie mam czasu to dalsze ubajerzanie..
tylko nie zabijcie krytyk±
ps. ten baner i stat4you to nie ja wstawiłem
tofik - Pon 25 Kwi, 2005 17:28
i co mam Ci powiedzieć Bulionku
wiele trzeba poprawić
bulion - Pon 25 Kwi, 2005 17:46
ojj to wiem
ale piszice co waszym zdaniem..
ogólnie to to co jest teraz jest i tak o niebo lepsze od htmlowskiej strony zrobione przez samego jace... więc i to go cieszy.
A strona jest na szybko robiona, i to dobre 5 miechów temu
maribt - Pon 25 Kwi, 2005 19:38
tofik napisał/a: | wiele trzeba poprawić |
oj tak, wiele
Sam nie wiem co bym tu zmienił ale napewno zmniejsz czcionkę w menu i dodaj jaki¶ kontur albo chociaż zmień kolor ponieważ jest nieczytelna.
Możesz jeszcze tym paskom w tle dać jaki¶ efekt, np. dodaj opacity i nadaj ruch żeby przesuwały się z różn± prędko¶ci±.
oraz jeszcze wiele drobnych poprawek.
Pozdrawiam
maribt
tAboon - Pon 25 Kwi, 2005 20:04
Podoba mi się ten kolorowy kod kreskowy jako tło, jest naprawdę wypasiony, to jest chyba EAN-13 hehehe. Ale poważnie. Przyjemnie się na to patrzy, chociaż troche raż± kolory. No i pare poprawek można by wprowadzić.
fox22 - Pi± 05 Maj, 2006 00:54
masz tam gdzie¶ co¶ nie wyskalowane jak sie przechodzi między podstronkami to się wszytko obsuwa o jaki¶ 1 mm chyba , że to było zmiaerzone
maroosz - Pi± 05 Maj, 2006 06:23
tak szczerze to 2 menu mi sie wydaje niepotrzebne....zabiera przestrzen....za to podoba mi się graficznie....zmienił bym troszke tylko te odcienie pod paskami : menu, partnerzy itd...dał bym barwy jakie¶ bliższe do głównego banneru(logo) i stopka jaka¶ taka przy duza sie wydaje ale to chyba nie jest duza wada to tyle....
klusmen - Sro 12 Lip, 2006 19:29
strona jak strona troche za prosta... no i efekty nie raża... troche podstawowe mozliwosci Swisha
|
|