|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Moja strona w SWiSH-u - http://www.fotomaja.pl - stronka do oceny...
qubar.pl - Nie 27 Sie, 2006 18:11 Temat postu: http://www.fotomaja.pl - stronka do oceny... Witam wszystkich Swishmaniaków! Proszę oceńcie ww. stronkę, zrobiłem ją ok. pół roku temu dla studia foto w 100% w SwishMax
nugatt - Nie 27 Sie, 2006 18:39
kolorowo (może zbyt), czcionki rozmyte (oprócz tych w menu i tej pochyłej).
strona nie działa na flash playerze 9 - napraw to
SPIDER - Nie 27 Sie, 2006 18:58
pomysł dobry - wykonanie mniej.
szczególy opisane juz wyzej + dobierz lepiej te kolory bo daje po oczach.
sl01k - Pon 28 Sie, 2006 02:28
i taka mala porada poza kolorkami ktore omowiono wyzej lepiej jak preload jest w pliku w ktorym jest menu i w pliku ktory jest ladowany
skazany na niski tranfer zdolny zauwazyc cos takiego radiowi grrr :/
[ Dodano: Pon 28 Sie, 2006 03:32 ]
koniecznie zmien kontakt tj jakies lagodniejsze kolory ... i napis foto maja ktory jest obecny caly czas nad strona (kolor)
galeria oferta i polecami mi sie osobiscie podobaja
JuRgEn - Pon 28 Sie, 2006 18:49
Szczerze mówiąc wydaje mi się że nie jest ona jakoś niestonowana albo za kolorowa.
Dojść orginalny pomysł z tym:
Kod: | Jeżeli nie widzisz powyższego loga zainstaluj wtyczkę do obsługi plików w formacie Flash | .. napewno wszyscy zaczną to wstawiać na swoje strony .
Dobry pomysł z tym że manu ładuję się przed resztą animacji, strona schludna, ładna- dopracowana !
sl01k napisał/a: | koniecznie zmien kontakt tj jakies lagodniejsze kolory ... i napis foto maja ktory jest obecny caly czas nad strona (kolor) |
qubar.pl napisał/a: | zrobiłem ją ok. pół roku temu dla studia foto |
wydaje mi się że on zrobł już swoją prace za którą zapłacono mu|lub niei na tym sie kończy jego praca !
qubar.pl - Wto 29 Sie, 2006 10:57
Cytat: | wydaje mi się że on zrobł już swoją prace za którą zapłacono mu|lub niei na tym sie kończy jego praca ! |
stronę cały czas udoskonalam. Co do kolorów to mogę je trochę stonować, jednak muszę konsultować to z klientem... Napis Fotomaja niestety pozostanie taki jaki jest, aż do następnego designu. Pozdrawiam.
dev-music - Wto 29 Sie, 2006 13:49
jest ładna. Podchodzi moim zdaniem troche pod tzw "typową" strone. No i jednak te kolory... Pozatym strona mi się podoba:)
|
|