|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - przekazywanie zmiennych ze swisha do php / od strony serwera
laszlo - Pon 03 Lip, 2006 13:45 Temat postu: przekazywanie zmiennych ze swisha do php / od strony serwera czy mozna tak skonfigurowac serwer aby nie bylo mozliwosci przekazywania zmiennych ze swisha do php? mam dziwna sytuacje poniewaz u siebie lokalnie z zainstalowanym phptriadem, ze swisha jest wywolywany skrypt php ktory zapisuje w pliku txt wartosci zmiennych przekazanych wlasnie ze swisha do pliku php. wrzucam swoj projekcik na komercyjny serwerek no i wtedy jest zonk. uprzedzajac ewentualne sugestie ze moze byc zablokowana mozliwosc zapisywania w plikach txt na serwerze, otoz tak nie jest poniwaz przetestowalem na czystym php i wszystko elegancko poszlo.
sytuacja ta jest dla mnie wielce abstrakcyjna dlatego prosze o jakies wskazowki w czym moze byc problem (chodzi mi wlasnie o spojrzenie na ta sprawe od strony serwera poniewaz formularz ktory mam jak wspomnialem dziala u mnie na lokalu a dopiero na komercyjnym serwerze nie chce chodzic)
pozdrawiam
[ Dodano: Sob 08 Lip, 2006 11:39 ]
sam sobie odpowiadam ale mam nadzieje ze komus pomoze moj przypadek bo ja w kazdym badz razie stracilem troche nerwow. otoz wciaz nie wiem dlaczego opisany przeze mnie problem wystepuje jednak udalo mi sie obejsc to. zmienilem w swishu przekazywanie wartosci zmiennych z metody post na get i wreszcie zadzialalo
|
|